Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε από τη ζωή.

Την ανακοίνωση για τον θάνατό της έκανε γνωστή ο Σταμάτης Κραουνάκης με μια ανάρτηση στο facebook account του.

Λίγα λεπτά αργότερα, celebrities της ελληνικής showbiz, ηθοποιοί και παρουσιαστές αποχαιρέτισαν την αγαπημένη ηθοποιό.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ ανέβασε μια φωτογραφία μαζί της κι έγραψε:

«Αντίο ΑΝΝΑ….Σπουδαία κυρία του θεάτρου μας.

Άννα του ελεύθερου θεάτρου που άλλαξε την επιθεώρηση και τη ματιά μας.. Άννα της ελεύθερης σκηνής και των σπουδαίων ρόλων. Άννα της ανεπανάληπτης Μαντάμ Σουσούς όπου είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί της.. Αννα των τριών Χαρίτων που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ..Καλό ταξίδι.. Σ’ ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στο Θέατρο και στο κοινό μας».

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος από την άλλη ανέβασε δύο φωτογραφίες μαζί της από την ταινία «Το κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο», όπου έπαιζαν ως μαμά και γιος κι έγραψε:

«ΑΝΤΙΟ ΑΝΝΑ 🌹
Υπήρξες σπουδαία!
Καλό ταξίδι προς το φως!».

Το δικό του αντίο είπε και ο Βασίλης Μπισμπίκης που ανέβασε μια φωτογραφία από θεατρική παράσταση όπου έπαιζαν μαζί, ως φόρο τιμής στην αγαπημένη ηθοποιό.

Ο Αργύρης Αγγέλου αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου με τον δικό του τρόπο. Στο Instagram account του ανέβασε μια φωτογραφία από τα γενέθλιά της, την οποί συνόδευσε με ένα κείμενο.

Η ανάρτηση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έκανε μια σύντομη αναδρομή στη μνήμη της ηθοποιού, αναγράφοντας τους λόγους για τους οποίους τη λάτρεψε.

«Ήσουν ο λόγος που άρχισα να βλέπω Ελληνική τηλεόραση την δεκαετία του 80. Για την ανεπανάληπτη “Μαντάμ Σουσού” ΣΟΥ.
Ήσουν ο λόγος που άρχισα να πηγαίνω στο θέατρο την ίδια δεκαετία. Για τα ανεπανάληπτα “Αλαλούμια” σου και της ιστορικές -“Αλλααά, κρατιέμαι”- ατάκες σου», έγραψε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε η Άννα Παναγιωτοπούλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ