Η Άννα Φόνσου μίλησε για τα χρόνια που περνούν, την επιλογή της να μην αποκτήσει παιδιά, τους έρωτες, αλλά και τον πρώτο της γάμο ο οποίος επισκιάστηκε από την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Αυτοσαρκάζομαι με την ηλικία μου γιατί είναι μια άμυνα προκειμένου να το πουν οι άλλοι. Δεν σκέφτομαι πόσο χρονών είμαι, είμαι άχρονη! Μόλις βλέπω την ταυτότητα μου παθαίνω μια ταχυπαλμία. Από τότε που έκανα το Σπίτι του ηθοποιού βλέπω την αλήθεια στο βλέμμα του κόσμου όταν λένε για μένα. Δεν έρχονται συνάδελφοι μου στο Σπίτι του ηθοποιού και τους προκαλώ. Έχω παράπονο από τους συνάδελφους μου αλλά δεν έχω και καημό», σχολίασε η Άννα Φόνσου στη συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη».

Επιπλέον, αναφερόμενη στην απόφασή της να μην κάνει παιδιά, η Άννα Φόνσου δήλωσε: «Συνειδητά δεν έκανα παιδιά, νομίζω ότι το πιο δύσκολο σε αυτή τη ζωή είναι να μεγαλώνεις παιδιά. Επειδή το παιδί της αδερφής μου το έχω από δέκα ημέρων δεν μου έλειψε να αποκτήσω δικό μου. Όλα τα συναισθήματα που αισθάνεται μια μάνα τα έχω αισθανθεί με την Ασημίνα».

Η Άννα Φόνσου μιλά για τον μεγάλο έρωτά και τους γάμους της

«Δεν ήμουν πλούσια και όταν έγινα κόντεψα να τρελαθώ. Τι παγίδα είναι να είσαι με έναν πλούσιο άνδρα γιατί όταν θες να φύγεις λες που να πάω με τόσες ανέσεις; Άλλαξε η ζωή μου όταν γνώρισα τον Κώστα Βαγιανό, δεν τον παντρεύτηκα γιατί δεν παντρεύεσαι το μεγάλο σου έρωτα», δήλωσε η Άννα Φόνσου και συμπλήρωσε: «Οι άντρες που παντρεύτηκα ήταν οι καλύτεροι άντρες του κόσμου, εγώ φταίω που τέλειωσαν».

Επιπλέον, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Στην Αλίκη χρωστάω την είσοδο μου στον κινηματόγραφο. Η Αλίκη αρνήθηκε ένα ρόλο και ο Μπάρκουλης πρότεινε εμένα. Την Αλίκη την είχα μιμηθεί σε όλα, όπως χτενιζόταν, όπως ντυνόταν. Ο πρώτος μου γάμος ήταν επεισοδιακός με κουμπάρους την Αλίκη και τον Κωνσταντάρα. Η Αλίκη στο γάμο μου επισκίασε τα πάντα, η νύφη ήρθε σε όγδοη μοίρα, κρίμα το φουστάνι που φόρεσα. Δεν θα μου άρεσε να έχω μια σχέση για να έχω σύντροφο, σύντροφο έχουν τα κόμματα. Όταν πάψω να ονειρεύομαι θα σταματήσει και η ζωή μου», είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ