Ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή για την Άννα Μπεζάν και τον Δημήτρη Παππά, καθώς η κόρη τους έχει τα γενέθλιά της. Το ζευγάρι βάπτισε την μονάκριβη κόρη του το απόγευμα της Κυριακής 24/9 και λίγες ώρες μετά τη βάφτιση η Άννα Μπεζάν έκανε μια τρυφερή ανάρτηση.

Η ίδια μοιράστηκε δυο φωτογραφίες με την μικρή που πήρε το όνομα της γιαγιάς της, Χριστίνα. Στην πρώτη φωτογραφία τις βλέπουμε στο μαιευτήριο στην πρώτη τους αγκαλιά και στη δεύτερη τις βλέπουμε μετά τη βάπτιση. 

«Στην πρώτη φωτογραφία σε κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, δεν ήξερα πως να σε κρατήσω, δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω, ένιωθα τα δάκρυα μου να τρέχουν και να μην μπορώ να σταματήσω να κλαίω από ευτυχία που σε έπιασα στα χέρια μου, τώρα έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος που είσαι στη ζωή μας, έχω μάθει να σε κρατάω και δεν θέλω να σε αφήνω από την αγκαλιά μου.

Έγινες ενός, έχει περάσει ένας χρόνος, ένας χρόνος που μου έχει δείξει ότι είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, ένας χρόνος γεμάτος συναισθήματα και εμπειρίες, ένας χρόνος που δεν θα άλλαζα με τίποτα στη ζωή μου. Χρόνια σου πολλά καρδιά μου, χρόνια σου πολλά ζωή μου, χρόνια σου πολλά κόσμε μου ολόκληρε. Σε αγαπώ μπομπίνο μου τέλειε!», έγραψε η Άννα Μπεζάν στη λεζάντα της ανάρτησής της. 

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Παππά: Οι γλυκές ευχές για τα γενέθλια της εγγονής της 

Άννα Μπεζάν – Δημήτρης Παππάς: Η ρομαντική μπομπονιέρα για τη βάφτιση της κόρης τους

Χριστίνα Παππά – Άννα Μπεζαν: Άλλαξαν φορέματα στο πάρτι της βάφτισης της μικρής Χριστίνας

Δημήτρης Παππάς – Άννα Μπεζάν: Βάφτισαν την κόρη τους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ