Στιγμές από τη στιγμή του τοκετού πλημμυρισμένες από συναίσθημα μοιράστηκε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram η Άννα Μπεζάν. Η νέα μαμά υποδέχτηκε πριν από μία εβδομάδα στη ζωή το κοριτσάκι της. Η μικρή «Χριστίνα» η οποία θα πάρει το όνομα της γιαγιάς της ήρθε στη ζωή της Άννας Μπεζάν και του Δημήτρη Παππά στις 25 Σεπτεμβρίου.

«Πέρασε κιόλας μια εβδομάδα και τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα. Αυτοί οι δυο άνθρωποι ο άντρας μου πια και το παιδάκι μας είναι τα δώρα που δεν τόλμησα να ζητήσω από τη ζωή και μου δόθηκαν απλόχερα. Η καρδιά μου ξεχειλίζει μόνο από αγάπη και σιγά σιγά προσαρμόζομαι στη πραγματικότητα στην οποία έχω πλέον τη «δική μου» οικογένεια, πέρα από την οικογένεια που γεννιόμαστε αυτοί είναι οι άνθρωποι που με ένα μαγικό τρόπο κάλεσα και βρήκα σε αυτή τη ζωή και το συναίσθημα είναι απερίγραπτο», εκμυστηρεύεται η Άννα Μπεζάν ενώ παράλληλα δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες από τη στιγμή του τοκετού.

Στη συνέχεια συμπληρώνει: «Μικρό μας πλασματάκι έγινες ένας νέος δρόμος να βαδίσω, με έκανες μέσα σε μια στιγμούλα να ξεχάσω τα πάντα, να ονειρεύομαι για πάντα και να επιθυμώ να σου χαρίσω κάθε χαμόγελο του κόσμου. Καλώς όρισες Χριστινακι μας στην πιο τρελή τρελή οικογένεια».

Τέλος ευχαριστεί το ιατρικό προσωπικό που ήταν δίπλα της. «Ευχαριστούμε πολύ το ΙΑΣΩ και όλο το προσωπικό για την άριστη φιλοξενία και εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα. Ευχαριστω τον φανταστικό γιατρό μου, τον προσωπικό θεό μου Μιχάλη Παναγιώτοπουλο και την πιο δυναμική και υποστηρικτική μαία @ioannadim21. Εμπιστευτήκαμε το μεγαλύτερο μαιευτήριο της Ελλάδας και για αυτό τον λόγο νιώσαμε από την πρώτη στιγμή ασφάλεια. Όλη η εμπειρία θα μας μείνει αξέχαστη», γράφει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ