Στην αρχή μιας όμορφης σχέσης βρίσκονται η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς. Η μελαχρινή ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM και είδαμε αργότερα σε τηλεοπτικές σειρές και ο 36χρονος επιχειρηματίας σύμφωνα με πληροφορίες του okmag είναι ζευγάρι από τον Δεκέμβρη.

Τόσο ο γιος της Χριστίνας Παππά, όσο και η ηθοποιός τα τελευταία 24ωρα μοιράζονται συνεχώς φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη ρομαντική τους απόδραση στο Παρίσι. Αν και κρύβουν επιμελώς ο ένας το πρόσωπο του άλλου, ο έρωτάς τους δεν κρύβεται.

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση πριν λίγες ημέρες στο Teatro όπου διασκέδασαν με τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ελένης Φουρέιρα. Για χάρη του έρωτά της, η Άννα Μπεζάν η οποία μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται συνεχώς στην Αθήνα το τελευταίο διάστημα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από αυτές που έχουν μοιραστεί από το ταξίδι τους στο Παρίσι στο βίντεο που ακολουθεί.

Η μελαχρινή καλλονή, Άννα Μπεζάν στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» για την κακοποίηση που υπέστη από τον πατέρα της, όταν ήταν 12 ετών, αλλά και στα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε στο ορφανοτροφείο.

«Ήταν δική μου επιλογή να πάω σε ορφανοτροφείο. Είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να αντέξω πια. Έκανα μήνυση στον πατέρα μου και έτσι έφυγα. Ήμουν πάρα πολύ μικρή, αλλά δεν άντεχα άλλο. Φτάνεις σε ένα σημείο κενού, το οποίο δεν μπορείς να διαχειριστείς και θέλεις να διαμαρτυρηθείς. Ο πατέρας μου δε γνώριζε για τη μήνυση. Όταν το έμαθε ήταν αργά, με είχαν ήδη πάρει από το σπίτι. Δεν αντέδρασε, γιατί υπήρχε εισαγγελική απόφαση που έλεγε ότι δεν μπορεί να με πλησιάσει στα δύο μέτρα» αποκάλυψε η ίδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ