Περίπου μία εβδομάδα πριν ήρθε στη ζωή ο δεύτερος γιος της Ανίτας Μπραντ και του Χάρη Χριστόπουλου. Η εγκυμοσύνη της makeup artist είχε διατηρηθεί κρυφή επί 9 μήνες καθώς υπήρξαν κάποιες δυσκολίες και το ζευγάρι ήθελε να είναι προσεκτικό. «Μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε αποφασίσαμε να κλειστούμε και να κάνουμε προσευχή. Εμείς θελήσαμε να το βιώσουμε έτσι και να είμαστε προσεκτικοί», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Χριστόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις αφότου απέκτησαν τον δεύτερο γιο τους με την Ανίτα Μπραντ.

Η Ανίτα Μπραντ δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της στο σπίτι. «Εχθές ήταν ήδη μία βδομάδα που έχουμε το Χριστοπουλάκι νο 2 μαζί μας. Αν και η προσαρμογή μου αυτή τη φορά πιστεύω ήταν πολύ πιο γρήγορη στο ξενύχτι και στην κούραση που ακολουθεί το ερχομό ενός νέου μωρού, νιώθω πως κυριολεκτικά έχω ελάχιστο έως καθόλου χρόνο μες την ημέρα με τα δύο μικρούλικα για μένα αλλά χαλάλι τους», ανέφερε.

Ανίτα Μπραν – Χάρης Χριστόπουλος για τον γιο τους: «Δεν το ήξεραν ούτε οι συγγενείς μας»

Κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο οι ευτυχισμένοι γονείς είχαν δηλώσει:

«Μπήκαμε για φυσιολογικό τοκετό που εξελίχθηκε σε καισαρική. Δεν πήγα πουθενά, η μόνη έξοδός μου ήταν που πηγαίναμε σε γιατρό. Δεν ήξεραν ούτε οι συγγενείς μας. Μόνο η μαμά μου που έμενα μαζί μας. Και φυσικά όλοι μας ρώτησαν μετά πώς καταφέραμε να το κρατήσουμε κρυφό. Όλοι σοκαρίστηκαν. Επίσης δεν ξέραμε ούτε το φύλο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ