Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος έγιναν γονείς για δεύτερη φορά πριν από περίπου ένα μήνα με την εγκυμοσύνη να έχει μείνει κρυφή μέχρι τελευταία στιγμή.

Το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο την Τετάρτη 3 Μαΐου στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μιλώντας για τη μητρότητα η Ανίτα Μπραντ είπε: «Πάρα πολύ κούραση, απορώ με τον εαυτό μου. Μέχρι και τα 33 μου δεν το φανταζόμουν ιδιαίτερα ότι θα γίνω μητέρα. Αν δεν υπήρχα εγώ στο σπίτι, το σπίτι μας θα ήταν ένα τσίρκο. Ο Χάρης είναι συνέχεια παιχνίδι, γλυκά, βόλτες, κάνει όλα τα χατίρια στα παιδιά. Εγώ είμαι αυτή που πρέπει να πατάω πόδι, κάπως να βάζω όρια».

«Προσευχηθήκαμε πολύ», αποκάλυψαν

Από την πλευρά του ο Χάρης Χριστόπουλος είπε με το γνωστό χιούμορ του: «Εγώ ονειρεύομαι ένα αυτοκίνητο με 4-5 παιδιά, σκυλιά, βαλίτσες και βουρ. Όλα τα άλλα είναι τίποτα μπροστά στην οικογένεια. Το μυστικό είναι ότι υπάρχει ένα ΕΣΠΑ για πολύτεκνους. Εγώ αν δεν το πάρω, δεν θα ηρεμήσω».

Όσον αφορά τη δεύτερη εγκυμοσύνη η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος εξομολογήθηκαν: «Ήταν δύσκολο για μένα, γιατί δεν μπορούσα να πάω πουθενά. Υπάρχουν ατυχίες, δυσκολίες, προσευχηθήκαμε πολύ».

Δείτε το βίντεο:

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι απέκτησε τον πρώτο τους γιο, τον Χρήστο, το 2020.

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Έγιναν ξανά γονείς!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ