Τον πρώτο μήνα της ζωής του έκλεισε ο δεύτερος γιος της Ανίτα Μπραντ και του Χάρη Χριστόπουλου και η μαμά του το γιόρτασε κάνοντας για πρώτη φορά μια ανάρτηση με ένα gallery φωτογραφιών από το μαιευτήριο.

«Όσο απίστευτο και να ακούγεται σήμερα κλείνουμε ήδη ένα μήνα που το δεύτερο μας αγγελούδι βρίσκεται στην αγκαλιά μας. Οι μέρες πέρασαν πολύ γρήγορα οι νύχτες όχι και τόσο. Και η αλήθεια είναι πως απόσυνδέθηκα αρκετά αυτή τη φορά από την καθημερινότητα και την πραγματικότητα μέχρι να βρω λίγο τα πατήματά μου με το καινούργιο μωρό και το Χρηστάκο μαζί», εξήγησε η make up artist.

Η φωτογραφίες της Ανίτα Μπραντ μέσα από το μαιευτήριο αγκαλιά με τον γιο της και γύρω το δωμάτιο στολισμένο με λουλούδια έκλεψαν τις καρδιές τω followers της.

Δεν παρέλειψε ακόμα να ευχαριστήσει τον μαιευτήρα της και τη μαία. «Μου έμεινε μόνο να πω και πάλι το μεγαλύτερο ευχαριστώ στο αγαπημένο μας γιατρό Στέφανο Χάνδακα και σε όλη την ομάδα του, στην μαία μας στην Ελένη Τσιάρα, σε όλο το προσωπικό του μαιευτήριο Μητέρα που μας φρόντιζαν μας πρόσεχαν σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά το τοκετό», ανέφερε.

Ανίτα Μπραντ: Οι δυσκολίες στη δεύτερη εγκυμοσύνη

Η δεύτερη εγκυμοσύνη της Ανίτα Μπραντ έμεινε κρυφή για 9 μήνες. «Ο γιατρός δεν είχε να κάνει με τη μυστικότητα. Όπως ξέρεις μια εγκυμοσύνη δεν είναι εύκολο πράγμα. Ήταν ο διακαής πόθος μας να έχουμε μια μεγάλη οικογένεια. Μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε αποφασίσαμε να κλειστούμε και να κάνουμε προσευχή. Εμείς θελήσαμε να το βιώσουμε έτσι και να είμαστε προσεκτικοί», είχε εξομολογηθεί ο Χάρης Χριστόπουλος στην εκπομπή Happy Day.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ