Ο Άγγελος Λάτσιος και Γκάια Μερκούρη βρίσκονται στα χιονισμένα Άχλα στην Άνδρο, τον επίγειο παράδεισό της
μητέρας του Ελένης Μενεγάκη. Οι δυο τους πραγματοποίησαν αυτό το ταξίδι και μοιράστηκαν μερικές από τις στιγμές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα ο Άγγελος Λάτσιος κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα άλμπουμ με τους δυο τους. Σε ένα από τα στιγμιότυπα μάλιστα, τα χιονισμένα τοπία όπου κάνουν τις βόλτες τους.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη ΛάτσιουΆγγελος και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γκάια γνωρίζονται από παιδιά και έχουν χτίσει μια δυνατή σχέση περνώντας αρκετό χρόνο μαζί και κάντοντας αρκετά ταξίδια.

Οι δυο τους δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους δημοσιεύοντας συχνά στα social media στιγμές από την κοινή τους καθημερινότητα. Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γκάια Μερκούρη εξάλλου δεν διστάζουν πλέον να ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Άγγελος Λάτσιος και Γκάια Μερκούρη πέρασαν τα Χριστούγεννα τους στην Αμερική και συγκεκριμένα στην πολιτεία του Κονέκτικατ. Ο Άγγελος Λάτσιος κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα άλμπουμ με τους δυο τους. Σε ένα από τα στιγμιότυπα βλέπουμε τη Γκάια Μερκούρη με τον Άγγελο Λάτσιο να κρατιούνται χέρι χέρι.

Με αφορμή τα 19α γενέθλια του Άγγελου Λάτσιου τον προηγούμενο μήνα, το okmag έριξε μια ματιά στις φωτογραφίες του στο Instagram που αποκαλύπτουν το ιδιαίτερο στυλ του. Σε μια από αυτές έχει επιλέξει να φορέσει ρούχα που φέρουν την υπογραφή του καλού του φίλου Άρη Αργυρόπουλου. Ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου έχει δημιουργήσει τη δική του σειρά ρούχων και ο φίλος του όχι μόνο τον στηρίζει αλλά οι δημιουργίες του ταιριάζουν απόλυτα στο στυλ του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ