Τον μεγάλο γιο του από τον πρώτο του γάμο πάντρεψε χθες στο δημαρχείο της Νίκαιας ο Άγγελος Διονυσίου. Ο γνωστός ερμηνευτής έχοντας στο πλευρό του και τον αδελφό του, Στέλιο Διονυσίου βρέθηκε στον πολιτικό γάμο του γιου του Στράτου. Ο Στράτος Διονυσίου junior είναι εγγονός του αείμνηστου τραγουδιστή από τον οποίο πήρε και το όνομά του. Με μεγάλη χαρά, λοιπόν, ο Άγγελος Διονυσίου πάντρεψε τον γιο του. Η έγκυος σύζυγος του Στράτου Διονυσίου μάλιστα είναι τραγουδίστρια και έχει συμμετάσχει στο Greek Idol και το Rising Star.

Ο Στράτος Διονυσίου παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ερωφίλη Τζάνου. Η τραγουδίστρια ήταν μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα σε A γραμμή για τον πολιτικό της γάμο. Η Ερωφίλη Τζάνου ασχολέιται με το τραγούδι εδώ και αρκετά χρόνια και είχε συμμετάσχει στο Greek Idol με τη Μαλού Κυριακοπούλου και τον Άρη Πλασκασοβίτη το 2011. Έξι χρόνια μετά βρέθηκε σε ένα ακόμη σόου τραγουδιού, το Rising Star στον ANT1. Η ίδια έχει συμμετάσχει και σε μεγάλες νυχτερινές πίστες και έχει συνεργαστεί με τον Νότη Σφακιανάκη.

Ο έρωτας ωστόσο, δεν άργησε να έρθει στη ζωή της. Η Ερωφίλη Τζάνου και ο αγαπημένος της Στράτος Διονυσίου έκαναν χθες τον πολιτικό τους γάμο στο δημαρχείο Νίκαιας, έχοντας στο πλευρό τους λίγα αγαπημένα πρόσωπα.

Ανάμεσά τους ήταν ο πατέρας του γαμπρού, Άγγελος Διονυσίου, αλλά και ο θείος του, Στέλιος Διονυσίου. ο Άγγελος Διονυσίου μάλιστα ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος καθώς πάντρεψε τον γιο του και ετοιμάζεται να γίνει και παππούς.

Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα ότι στα social media είδαμε τις πρώτες εικόνες από τον γάμο, αλλά και το γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε.

Το πάρτι του γάμου έγινε σε κλειστό κύκλο με λίγους φίλους και συγγενείς, λόγω και των μέτρων για τον κορονοϊό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ