Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε τη σχέση της με τη Μαρία Καλάβρια αλλά για τον πρώην της, Σάββα Γκέντσογλου και σχολίασε τις δηλώσεις της Emilia Vodos, για τα φλερτ στον Άγιο Δομίνικο.

Για τα σχόλια της Emilia Vodos, είπε: «Τι είχαμε; Έρωτα; Είπε η Emilia τέτοιο πράγμα; Δεν πιστεύω ότι το είπε. Με αυτά τα λόγια ακριβώς το είπε; Κοιτάξτε ό,τι γίνεται στον Άγιο Δομίνικο, μένει στον Άγιο Δομίνικο. Οπότε δεν μπορώ να πω κάτι γι’ αυτό».

Για τη σχέση της με τη Μαρία Καλάβρια, ανέγερε: «Καλέ ποιος έχει πικραθεί; Δεν έχω πικραθεί καθόλου. Δεν έχω πικραθεί για άλλα και άλλα πράγματα, θα πικραθώ για αυτό; Απλά θα το ξαναπώ ότι δεν ταιριάξαμε με την Μαρία και θα τολμήσω να πω ότι δεν ήμουν η μοναδική που είχα πρόβλημα στο παιχνίδι, ήταν πολλά άτομα. Εν πάση περιπτώσει περασμένα ξεχασμένα, έχουμε ωραία πράγματα να ασχοληθούμε, δεν θα ασχοληθώ άλλο με την Μαρία».

Για τον πρώην σύντροφό της, Σάββα Γκέντσογλου: «Ισχύει ότι ο Σάββας θα πάει στο Survivor. Θέλω πάρα πολύ να πάει, γιατί ξέρω ότι του αρέσει πάρα πολύ, ενθουσιάζεται με την ιδέα. Όταν ο Σάββας έρχεται στην Αθήνα, μένουμε μαζί. Μένει σπίτι μας και περνάμε χρόνο με τα παιδιά, περνάμε χρόνο μαζί. Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι. Έχουμε φτιάξει μία πολύ όμορφη σχέση και μετά τον χωρισμό μας και μπορώ να πω ότι είναι ακόμα πιο όμορφη τώρα. Εννοείται ότι απολαμβάνουμε τον χρόνο που περνάμε μαζί».

Διαβάστε επίσης:
Μπάμπης Λαζαρίδης: Ο γιος της Αγγελικής Ηλιάδη έγινε 18 χρονών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ