Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας, η Αγγελική Δαλιάνη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H γνωστή ηθοποιός έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Μάνο Παπαγιάννη τη 13χρονη Λυδία και τον 5χρονο Νικήτα. Ο γιος τους μάλιστα είχε έρθει νωρίτερα στη ζωή, έτσι η Αγγελική Δαλιάνη μοιράστηκε κάποιες σχετικές σκέψεις της με αφορμή την ημέρα.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία του Νικήτα μέσα από το μαιευτήριο και στη λεζάντα έγραψε: «Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας σήμερα… Η σκέψη μου και η καρδιά μου είναι στα πιο δυνατά μωρά του κόσμου, σε αυτά που βιάστηκαν να γνωρίσουν τους γονείς τους και να τρυπώσουν στην αγκαλιά τους! Είναι όμως και σε αυτούς τους γονείς που με λαχτάρα μετρούν τις ώρες και τα λεπτά για να βρεθούν για πολύ λίγο δίπλα από αυτή τη γυάλινη κουνίτσα».

Η Αγγελική Δαλιάνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα Social Media και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Πρωταγωνιστές σε αυτά ο σύζυγός και τα παιδιά της. Τα ταξίδια και οι οικογενειακές στιγμές μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα δημοσίευσαν αρκετές φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Τήνο.

Τις προηγούμενες μέρες η ίδια βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της στην αντιδικία με τη Σοφία Παυλίδου. Ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος, ωστόσο άσκησε έφεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ