Την ονομαστική του γιορτή έχει σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος δέχτηκε τις θερμές ευχές των συνεργατών του στην «Super Κατερίνα», αλλά και μια τρυφερή αγκαλιά με τα πιο όμορφα λόγια από την Κατερίνα Καινούργιου, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια το δώρο που δέχτηκε από εκείνη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής καλημέρισε τους τηλεθεατές και έσπευσε να ευχηθεί στον συνεργάτη της. «Χρόνια πολλά στον βασιλιά της Ελληνικής τηλεόρασης. Χρόνια πολλά στον πιο σπουδαίο άνθρωπο της τηλεόρασης που έχω γνωρίσει και πόσο μεγάλη μου τιμή είναι που είμαι δίπλα σου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου δείχνοντας την εκτίμησή της στο πρόσωπό του.

«Ευτυχώς που έχουμε γιορτές και μου τα λες», της απάντησε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ εκείνος. «Έχω να σου πω κι εγώ γιατί δεν είπα τίποτα στη γιορτή σου», σχολίασε στη συνέχεια. «Σήμερα είναι η δικιά σου ημέρα. Είναι η εκπομπή αφιερωμένη σε εσένα. Θα μιλάς μόνο εσύ πλάκα κάνω. Να σε χαιρόμαστε. Σου έχουμε πάρει κάτι όλη η εκπομπή με πολλή αγάπη, θα σου το δώσουμε αύριο.

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε ότι δέχτηκε ένα προσωπικό δώρο από την παρουσιάστρια στα μέσα της εβδομάδας που πέρασε. «Εγώ θέλω να πω ότι στα μέσα της εβδομάδας που πέρασε μου ήρθε ένα δώρο από την Κατερίνα. Χθες που ήμουν ολίγον άρρωστος. Φοβόμουν μην έχω covid-19 αλλιώς θα ερχόμουν. Δεν είχα και κανέναν ιδιαίτερο πυρετό. Δεν έχω, είμαι καλά, είμαι εδώ. Σας είδα μέσα από το δώρο της Κατερίνας. Εκεί κατάλαβα πόσο μεγάλη παρουσιάστρια είναι. Γιατί η τηλεόραση που πήρα είναι πολλές ίντσες. Είσαι πολύ μεγάλη 57 ίντσες με το συμπάθιο», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την τηλεόραση που δέχτηκε ως δώρο από την Κατερίνα Καινούργιου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ