Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν άφησε ασχολίαστη την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend και η Βίκυ Δέτσικα συνάντησαν τον γνωστό παρουσιαστή, ο οποίος ήταν καταπέλτης στην τοποθέτησή του.

«Εγώ είχα την χαρά, την τύχη, τη δεκαετία εκείνη που άνθισε αυτό το φαινόμενο, της ανόδου της συγκεκριμένης γυναίκας, να απέχω από αυτήν την τηλεόραση, αν δεν απείχα, θα ήμουν στο ίδιο κανάλι. Είναι ένα πρόσωπο μηδενικής τηλεοπτικής αξίας. Το έβλεπα, το βλέπω και θα το υπογράφω ως γνωμοδοτών. Έμαθα από τεχνικούς, συναδέλφους και παλιούς παρουσιαστές ότι όλοι εκείνη την περίοδο έζησαν μία περίοδο τρομοκρατίας. Ο άνθρωπος που είχε το κανάλι της έδωσε μια τέτοια εξουσία – βάσει των προσωπικών του – που αυτή πήρε μία δαμόκλειο σπάθη και “έκοβε” όποιο τηλεοπτικό κεφάλι δεν τη βόλευε ή όποια δεν την καλημέρισε με τον δέοντα κατ’ αυτήν τρόπο. Πήρε πολλά κεφάλια, διότι ο οποιοσδήποτε – και λίγο ταλέντο να είχε – φαινόταν ανταγωνιστικός μπροστά της», τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Είναι εγκληματική συμπεριφορά», δήλωσε ο Α. Μικρούτσικος για την Κ. Σπυροπούλου

«Το δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό. Ποιος δίνει όμως δικαίωμα στο κάθε τέτοιο… άντε μην πω, στο κάθε τέρας εξουσίας να ρίχνει τον άλλο στην ανεργία, στη δυστυχία, στη φτώχεια. Είναι εγκληματική συμπεριφορά να χάνει κάποιος τη δουλειά του, επειδή η ίδια στραβοκοιμήθηκε ή επειδή δεν γέλασαν με κάποιο αστείο της», εξήγησε και συνέχισε: «Διαφωνώ με όσους συναδέλφους προσπαθούν να το στρογγυλεύσουν, να το ωραιοποιήσουν, να το κάνουν ένα “περασμένα ξεχασμένα”. Δεν υπάρχει αυτό όταν έχει καταστρέψει καριέρες. Ένα συγνώμη δεν έχει καμία αξία. Απεναντίας, είναι επικίνδυνες αυτές οι συγνώμες. Συγνώμη σημαίνει αλλαγή στάσης ζωής. Αυτή τη συγνώμη την έχω γραμμένη στα παλιά μου τα παπούτσια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ