Η Ναταλία Γερμανού το Σαββατοκύριακο μέσα από την εκπομπή της σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη. Συγκεκριμένα στάθηκε στο κομμάτι που αφορούσε τους συνεργάτες και τα λάθη της παρουσιάστριας σχολιάζοντας μεταξύ άλλων: «Πολύ εύκολα λέμε για την Κωνσταντίνα πως φερόταν, τι εξουσία είχε και τα λοιπά. Κανείς δεν λέει ποιος τής έδωσε αυτήν την εξουσία. Κανείς δεν λέει πως αυτό το κορίτσι, που ήταν 23 ετών, κάποιος τής έδωσε την ελευθερία να είναι και να συμπεριφέρεται σαν βασιλοπούλα».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εκείνη την περίοδο βρισκόταν εκτός τηλεόρασης ωστόσο είχε σαφή θέση για τα πράγματα και την εξέφρασε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Είναι τα χρόνια που λείπω από την τηλεόραση. Αντιλαμβάνομαι και έχω μάθει. Εγώ εκείνο που ξέρω για την Κωνσταντίνα χωρίς να την έχω συναντήσει ποτέ και τηλεοπτικά την έχω δει σε άθροισμα δέκα λεπτά, είναι ότι υπάρχει ομάδα τεχνικών, κάμερες, πανελίστες, παρουσιαστές που έχασαν τη δουλειά τους. Που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου. Πού διαφωνώ με τη Ναταλία.

Έχει έναν τρόπο που για να πάει στην “πηγή”, είμαι ο άνθρωπος που όταν συνομιλώ με τον ίδιο τον φορέα της εξουσίας του τα λέω έξω από τα δόντια. Αν έχει φύγει από τη ζωή δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι των φαντασμάτων. Όταν εξαιτίας του κακομαθημένου έχουν χάσει πάνω από 1-20 -30 άτομα τη δουλειά τους είναι ένα τοξικό άτομο που ένα σκαλοπατάκι ανέβηκε, έφαγε κεφάλια. Αυτό για μένα είναι γραφή.

Αυτός που της έδωσε την εξουσία είναι ηθικός αυτουργός και φταίει με φυσικό αυτουργό. Μετέτρεψε μια κοπέλα άμυαλη σε killer. Αυτή είναι άποψή μου…», είπε κάθετος για αυτό ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Επιπλέον ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε: «Εδώ μέσα πάντως οι μισοί έχουν χάσει τη δουλειά τους, είναι ντροπή αυτό. Όποτε βγαίνει τους ακούω»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ