Καλεσμένος στην παρέα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ήταν το μεσημέρι της Κυριακής (7/4) ο Ανδρέας Γεωργίου.

Απόψε (7/4) κάνει πρεμιέρα ο β’ κύκλος της αγαπημένης σειράς του MEGA «Famagusta», με τον Ανδρέα Γεωργίου να προχωρά σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις εξελίξεις στη σειρά.

«Στον α’ κύκλο είδαμε την περίοδο που έφυγε ο κόσμος από τα σπίτια του το 1974. Τώρα θα εστιάσουμε στην περίοδο όπου έμεναν σε προσφυγικούς καταυλισμούς. Θα δούμε τους κεντρικούς μας ήρωες να βρίσκονται στο απόλυτο μηδέν και πως ξαναχτίζουν τη ζωή τους, τις επιλογές τους. Παράλληλα, βλέπουμε το τώρα, που ξεκινά με τον Θοδωρή να μπαίνει στη φυλακή ως ένοχος για το φόνο της Ελένης»

Το «Famagusta» πήρε το «πράσινο φως» για τον γ’ κύκλο, με τα γυρίσματα να βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Η γενιά μου μεγάλωσε στον απόηχο του πολέμου»

«Οι προθέσεις μας ήταν ξεκάθαρες. Δεν θέλαμε να κάνουμε προπαγάνδα ή πλύση εγκεφάλου. Στον κόσμο νομίζω αυτό φάνηκε», είπε ο Ανδρέας Γεωργίου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα βιώματά του.

«Έχω βιώματα, όπως έχουν όλοι. Η γενιά μου μεγάλωσε στον απόηχο του πολέμου. Στο περιβάλλον σου ήξερες όλο και κάποιον που είχε συγγενή αγνοούμενο ή έχασε την περιουσία του.

Θυμάμαι πάντα στον κατάλογο των μαθητών της τάξης μας, υπήρχαν οι λεγόμενοι εκτοπισμένοι. Μεγαλώσαμε με αυτό, το έχουμε βαθιά μέσα στη ψυχή μας».

«Ήθελα να προστατεύσω τον γάμο μου»

Ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε και για τον γάμο του και ήταν ιδιαίτερα λακωνικός, τόσο για γάμο, όσο και την αγαπημένη του, Σιμώνη, τονίζοντας πως θέλει να προστατεύσει την ιδιωτική του ζωή.

«Θέλησα να μη μιλήσω για τον γάμο μου. Παντρεύομαι φέτος. Είναι κάτι που ήρθε από μόνο του και είμαι χαρούμενος. Ήθελα λίγο να το προστατεύσω όσο μπορούσα», είπε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Διαβάστε επίσης:

Παντρεύεται ο Αντρέας Γεωργίου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ