Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι ο νέος coach της Δώρας Παντέλη και οι δυο τους, πραγματοποιούν εντυπωσιακές εμφανίσεις πάνω στη σκηνή του J2US.

Το μουσικό ζευγάρι έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις στο φαντασμαγορικό σόου και το μεσημέρι της Δευτέρας 8/4 βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησαν για την επιστροφή του Αναστάσιου Ράμμου στο σόου αλλά και πως περνούν στα live.

Η έκπληξη που δέχθηκε ο τραγουδιστής

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους στην Κατερίνα Καινούργιου, ο Αναστάσιος Ράμμος δέχθηκε μια πολύ ωραία έκπληξη από την Κατερίνα Ζαρίφη η οποία ήταν η πρώτη του παρτενέρ στο J2US το 2020.

«Βγήκα να καταγγείλω και η άλλη είναι και καλύτερη και ομορφότερη! Τα παιδιά είναι καταπληκτικοί. Το αγόρι μου είναι το νούμερο 1 ταλέντο στην Ελλάδα».

Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος ήταν ένα από τα ζευγάρια που είχαν ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις τους στο J2US και αρκετά συχνά άκουγαν θετικές κριτικές.

Μάλιστα, είχαν και μια τρομερή χημεία πάνω στη σκηνή του μουσικού σόου ενώ στη συνέχεια, είχαν αποκτήσει και μια πολύ ωραία σχέση που τη διατηρούν μέχρι και σήμερα.

Ο Αναστάσιος Ράμμος επέστρεψε στη σκηνή του J2US και πλέον είναι ο coach της Δώρας Παντέλη όπου έχουν ήδη πραγματοποιήσει δυο ξεχωριστές και εντυπωσιακές live εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης: J2US: Η μεγάλη επιστροφή του Αναστάσιου Ράμμου στη σκηνή του σόου! – «Έχουμε ιστορίες και μέλλον μαζί»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ