Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε η Αναστασία Τσιλιμπίου και μίλησε μεταξύ άλλων για τις καθηλωτικές σκηνές στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», αναφέρθηκε στο πώς την αντιμετώπιζαν στο σχολείο ενώ τοποθετήθηκε και σχετικά με την καριέρα της στην Τουρκία.

«Τους γονείς μου τους είχα δίπλα μου από μικρή και με βοήθησε αυτό σίγουρα να μην… ξεφύγω. Ήμουν πολύ χαμηλών τόνων στο σχολείο, δεν έδινα δικαίωμα και είχα φυσιολογικό περίγυρο. Μετά όταν τελείωσε το σχολείο, αρχίσαμε να συζητάμε για αυτό», δήλωσε αρχικά η τηλεοπτική Μυρτώ.

Μιλώντας για τη σκηνή του βιασμού στη σειρά η γνωστή ηθοποιός είπε: «Για τη Μυρτώ είναι ένα τεράστιο σοκ. Δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί, κλείνεται στον εαυτό της και τους διώχνει όλους από γύρω της. Ευτυχώς χθες άνοιξε την καρδιά της. Σαν Αναστασία ό,τι και να πω δε μπορώ να φτάσω αυτό που θα βιώσει ένα θύμα στ’ αλήθεια. Εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς, έχω τους συναδέλφους μου να με βοηθάνε σε αυτό. Εγώ γυρίζοντας αυτή τη σκηνή ψυχοπλακώθηκα και στεναχωρήθηκα. Σκεφτείτε πόσο άσχημο θα είναι για έναν άνθρωπο που πραγματικά το βιώνει αυτό».

Διαβάστε τη συνέχεια στο znews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ