Η Αναστασία έχει κερδίσει το κοινό από τις πρώτες εμφανίσεις της πάνω στη μουσική σκηνή αλλά και με την εξαιρετική φωνή της.

Η νεαρή και ταλαντούχα τραγουδίστρια ξεχώρισε μέσα από τα social media μέχρι που την εντόπισαν οι ειδικοί της μουσικής με αποτέλεσμα να υπογράψει το πρώτο της συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία.

Η Αναστασία μάλιστα, όταν ήταν μικρό παιδί, τραγουδούσε Μέλιsses μέχρι που πέρσι το καλοκαίρι, ανέβηκε πάνω στη σκηνή με τον Χρήστο Μάστορα και τώρα εμφανίζονται μαζί στο ίδιο νυχτερινό κέντρο κάνοντας ένα από τα όνειρά της πραγματικότητα.

Ωστόσο, το απόγευμα της Κυριακής 18/2 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια παιδική της φωτογραφία όπου φιλάει την αφίσα του Σάκη Ρουβά και μια σημερινή εικόνα που δείχνει ότι μετά από 17 χρόνια, συνεργάζονται μαζί όπως με τον Χρήστο Μάστορα.

«Εγώ μωρο να φιλάω σε αφίσα δωματίου το μάγουλο του Σάκη Ρούβα και έπειτα από 17 χρόνια να έχω την τιμή και την ευλογία να βρίσκομαι στο πλευρό του» ανέφερε στη λεζάντα του post η τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης:

Αναστασία: Με gold σύνολο ανέβηκε στη σκηνή με Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργο Κακοσαίο

Χρήστος Μάστορας – Αναστασία: Tι κάνουν στα καμαρίνια λίγο πριν βγουν στη σκηνή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ