Στον μήνα της έχει μπει η Αμαρυλλίς. Από μέρα σε μέρα θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά. Λίγο πριν κρατήσει στα χέρια της το παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Ματσίκα, μοιράζεται για πρώτη φορά με τον κόσμο τα χαρμόσυνα. «Μας λείψατε…🧸 Δεν βρίσκω τις λέξεις να περιγράψω το πως νιώθω αλλά ξέρω ότι πλέον θέλω να το μοιραστώ μαζί σας!», γράφει η Αμαρυλλίς στη λεζάντα της φωτογραφίας της. Σε αυτή η Αμαρυλλίς ποζάρει αφήνοντας να φανεί η φουσκωμένη της κοιλίτσα. Είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται στην εγκυμοσύνη της.

Τον περασμένο μήνα είχε φωτογραφηθεί στο «Έναστρον», ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο Κώστας Ματσίκας. Η τραγουδίστρια βρέθηκε εκεί για την πρεμιέρα που έκαναν ο Γιώργος Σαμπάνης με τη Zόζεφιν και τον Snik. Η Αμαρυλλίς πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα στον φωτογραφικό φακό φορώντας ένα κομψό μαύρο φόρεμα.

Η Αμαρυλλίς και ο Κώστας Ματσίκας είναι ζευγάρι πάνω από δέκα χρόνια και προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η 40χρονη τραγουδίστρια ήθελε πολύ να γίνει μητέρα. Σε συνέντευξή της στο ΟΚ! το καλοκαίρι του 2018 είχε δηλώσει για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού: «Το σκέφτομαι γιατί τα λατρεύω τα μωρά. Βλέπω μωρά και τρελαίνομαι. Θέλω πάρα πολύ και εύχομαι σύντομα να γίνω μανούλα, να αξιωθώ να κάνω τη δική μου οικογένεια».

«Δεν θα επιδίωκα να προβάλλω την εγκυμοσύνη μου και δεν θέλω να πιστέψω ότι μια γυναίκα μπορεί να πουλάει αυτή την κατάσταση. Δεν ξέρω βέβαια τι μπορεί να συμβαίνει στην κάθε περίπτωση, αλλά γενικότερα όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο κάποια πράγμα δεν μπορεί να αποφύγεις…», είχε δηλώσει η Αμαρυλλίς σε παλαιότερη συνέντευξή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ