Την τελευταία πρόβα στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ έκανε σήμερα η ελληνική συμμετοχή της Eurovision. Λίγο πριν ταξιδέψουν για τη γειτονική Ιταλία και το Τορίνο, ο Φωκάς Ευαγγελινός αποκάλυψε όλα τα μυστικά της εμφάνισης της Αμάντας Γεωργιάδη στην σκηνή της Eurovision 2022. «Είναι μια λιτή παρουσίαση. Είναι ένα σχεδόν αυτοβιογραφικό κομμάτι και οφείλεις να το σεβαστείς», ανέφερε ο Φωκάς Ευαγγελινός ο οποίος δήλωσε ξετρελαμένος με το κομμάτι και τις υπέροχες παύσεις που έχει. Θυμίζουμε ότι το τραγούδι Die Together που θα ερμηνεύσει η 25χρονη τραγουδίστρια γράφτηκε όταν χώρισε από τον πρώτο της μεγάλο έρωτα.

Στην συνέχεια ο Φωκάς Ευαγγελινός αποκάλυψε μερικά μυστικά της φετινής παρουσίασης:

  • Η Αμάντα Γεωργιάδη θα είναι μόνη της στην σκηνή.
  • Τα πάντα θα τα δούμε μέσα από τα μάτια της Αμάντας. Κι αυτό ήταν μια φράση στην οποία ο Φωκάς Ευαγγελινός επέμεινε πολύ χωρίς να αποκαλύπτει κάτι περισσότερο.
  • Κύριο μέλημά του ήταν να περάσουν μέσα από τη σκηνική παρουσία τρεις λέξεις: απουσία, φθορά και στεναχώρια.
  • Εύρημα δεν υπάρχει, υπάρχει μια εικαστική παρέμβαση.
  • Το ρούχο από την Σίλια Κριθαριώτη είναι πάρα πολύ όμορφο και δωρικό.

Μέχρι στιγμής σύμφωνα με τα στοιχήματα το τραγούδι Die Together με την Αμάντα Γεωργιάδη βρίσκεται στην 7η θέση των προτιμήσεων του κόσμου για τη Eurovision 2022. Ωστόσο η κατάταξη στα φαβορί, μπορεί να αλλάξει μετά τις πρώτες πρόβες των χωρών στο Pala Olimpico. Η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord με το τραγούδι Die Together κάνει την πρώτη τεχνική πρόβα της την Πρωτομαγιά και τη δεύτερη στις 4 Μαΐου, ενώ η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον Α’ Ημιτελικό στη 15η θέση στις 10 Μαΐου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ