Τα πρώτα του γενέθλια γιορτάζει ο γιος του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο και της καλλονής συζύγου του, Ντενίζ Σεβέρο. Ο μικρός Dodinha, όπως τον έχουν ονομάσει έκλεισε τον πρώτο χρόνο ζωής και το γιόρτασε με τους γονείς του και μια λαχταριστή τούρτα.

Ο γιος του πρώην συζύγου της Αθηνάς Ωνάση γεννήθηκε πέρσι τον Αύγουστο, τρία χρόνια μετά τον γάμο του Ντόντα με την ξανθιά δημοσιογράφο. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί σε πύργο στην Πορτογαλία και η τελετή ήταν εντυπωσιακή. Οι δυο τους μάλιστα είχαν εκφράσει την επιθυμία του να αποκτήσουν άμεσα παιδιά. Ο μικρός Dodinha, που πήρε το όνομά του από τον παππού και τον μπαμπά του (είναι συνδυασμός των ονομάτων τους) είναι η προτεραιότητα του ζευγαριού και τους έχει ξετρελάνει όλους.  Ο Ντόντα είχε μάλιστα ήδη μια κόρη, τη Βίβιαν και το 2020 απέκτησε και τον γιο του.

Τα γενέθλιά του λοιπόν, ήταν αφορμή χαράς και γιορτής για το ζευγάρι με τον μικρό Dodinha να πρωταγωνιστεί στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram η μητέρα του.

Ο πατέρας του μικρού, μάλιστα ευχήθηκε με τα πιο τρυφερά λόγια. «Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα. θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον θεό που γιορτάζουμε τα πρώτα γενέθλια του Dodinha. Γιε μου, ο μπαμπάς σε αγαπά περίσσότερο από ο,τιδήποτε σε αυτόν τον κόσμο. Ζητώ από τον Θεό να σε φωτίζει και να σε προστατεύει. Σε αγαπώ πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντόντα.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως ιδιαίτερα συγκινητικός ήταν και ο τρόπος που είχε ανακοινώσει το ζευγάρι την εγκυμοσύνη της Ντενίζ: «Μια μικρή καρδιά χτυπά μέσα μου. Είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου! Είμαι έγκυος! Ευχαριστώ τον Ντόντα που με έκανε την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο! Το μωρό μας έρχεται. Τώρα υπάρχουν 4 από εμάς! Η Viviane θα είναι πλέον η μεγάλη αδελφή! Σ ‘αγαπώ πολύ!», είχε γράψει χαρακτηριστικά στα social media η Ντενίζ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ