Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η Μαίρη Συνατσάκη το πρωί της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου. Η ίδια και ο Ίαν Στρατής έγιναν για πρώτοι φορά γονείς με τους συγγενείς και φίλους να βρίσκονται στο πλευρό τους.

«Γέννησε με καισαρική στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750. Έγινε με καισαρική γιατί είχε κάποιους πόνους. Για λόγους ασφαλείας έγινε η καισαρική. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη κι εκείνη και ο Ίαν. Της έγινε επισκληρίδιος, το βίωσε, το είδε το μωρό. Αυτή τη στιγμή θηλάζει και είναι όλα τέλεια. Οι συγγενείς είναι μαζί της στο μαιευτήριο και περιμένουν να τη δουν. Είναι πολύ χαρούμενη, συγκινημένη και ψύχραιμη. Ο Ίαν νομίζω συγκινήθηκε πολύ. Περισσότερο συγκινήθηκε νομίζω ο Ίαν, η Μαίρη είναι ψύχραιμη. Τώρα είναι οι πρώτες στιγμές. Το μωρό μοιάζει και στους δύο. Έχει τα χρώματα και τα γλυκά μάτια της Μαίρης» δήλωσε ο μαιευτήρας Θάνος Παράσχος στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Η εκπομπή [email protected] συνάντησε τη δίδυμη αδερφή της Αλίκη, η οποία μίλησε για τα πρώτα συναισθήματα μετά τη γέννηση της ανιψιάς της. «Είμαι φουσκωμένη από χαρά, ευτυχία, αγάπη… Πως να είμαι; Είναι το πρώτο μας παιδάκι στην οικογένεια. Κοριτσάκι. Δε νομίζω ότι υπάρχουν λόγια να το περιγράψω.

Η Μαίρη και ο Ίαν είναι πολύ ευτυχισμένοι, πολύ συγκινημένοι. Είναι στο μαιευτήριο, είναι οι τρεις τους. Είναι αγκαλιά όλη την ώρα. Εγώ είναι η πρώτη φορά που γίνομαι θεία. Αισθάνομαι πάρα πολύ εντάξει, πολύ καλή θεία και είμαι έτοιμη να δώσω όλο μου το είναι… Νονά θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ένας πολύ καλός φίλος του Ίαν, ο Ράιαν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ