Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά και η Αλίκη Κατσαβού μίλησε για τη γνωριμία τους αλλά και της απουσία του από τη ζωή της.

«Είναι πολύ δύσκολο το κομμάτι της απώλειας, δεν θα τακτοποιηθεί αυτό το κομμάτι της απουσίας από τη ζωή μου. Ο χρόνος δε γιατρεύει, απλά κάποια στιγμή αποφασίζεις ότι δεν μπορείς να μένεις πίσω, επειδή ο κύκλος της ζωής και του θανάτου είναι έτσι».

«Δυσκολεύομαι να βρω το χιούμορ και τη χαρά της ημέρας»

«Δυσκολεύομαι να βρω το χιούμορ και τη χαρά της ημέρας, αλλά ευτυχώς έχω τον Φοίβο. Ο Φοίβος μιλάει με αγάπη για τον πατέρα του, αλλά κάποιες φορές εκφράζει την στενοχώρια του για την απουσία του. Βρίσκεται σε ένα στάδιο που θυμώνει όταν του λένε ότι μοιάζει στον πατέρα του. Ο Φοίβος μου είπε να μην πετάξω το γραφείο του Κώστα, γιατί του θυμίζει τον πατέρα του».

«Όλα μου θυμίζουν τον Κώστα σε ανύποπτο χρόνο, καμιά φορά το κάνω εγώ και συντηρώ τα πράγματα για να τον θυμάμαι. Πηγαίνουμε ακόμα με τον Φοίβο στο αγαπημένο του εστιατόριο. Ο Κώστας είχε μία γνήσια κι έντονη αγάπη για τη ζωή. Οι πρώτες γιορτές χωρίς τον Κώστα ήταν θλιμμένες, εξακολουθεί να ισχύει αυτό.

Η διάφορα ηλικίας ναι μεν ήταν μεγάλη, αλλά ο Κώστας δεν ήταν ένας συνηθισμένος μεγάλος και δεν τον ενδιέφερε να δει τον αρνητικό σχολιασμό. Στον δρόμο έλεγαν του Κώστα “μπράβο, τι καλό κορίτσι” για μένα», είπε η Αλίκη Κατσαβού στο «Πάμε Δανάη».

Διαβάστε επίσης:

Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Κώστα Βουτσά – Συγκινεί το μήνυμα της Αλίκης Κατσαβού

Συγκινεί η Αλίκη Κατσαβού: Η φωτογραφία με τον Κώστα Βουτσά

Η Αλίκη Κατσαβού στο okmag: «Ο Φοίβος έχει πολλά στοιχεία από τον Κώστα! Μου τον θυμίζει συνέχεια»

Αλίκη Κατσαβού για Κάτια Νικολαΐδου: «Σε γνώρισα από τον Κώστα που σε αγαπούσε και σε λάτρεψα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ