Στην Πλατεία Δεξαμενής στο Κολωνάκι εντόπισε ο φακός του ΟΚ! το Σάββατο 10 Απριλίου την Αλίκη Κατσαβού με τον 4,5 χρόνων Φοίβο. Μητέρα και γιος έπαιξαν για αρκετή ώρα μαζί, με την 50χρονη ηθοποιό να μην τον αφήνει στιγμή από τα μάτια της.

Μπορεί να έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από την απώλεια του Κώστα Βουτσά –ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 26 Φεβρουαρίου 2020–, αλλά μόλις τώρα ήρθε στο προσκήνιο μια διένεξη ανάμεσα στην πρωτότοκη κόρη του Σάντρα –από τον γάμο του με την Έρρικα Μπρόγιερ– με τη δεύτερη σύζυγό του Θεανώ Παπασπύρου. Αιτία της διαφωνίας τους φαίνεται πως είναι κάποιοι πίνακες μεγάλης αξίας που είχε στη συλλογή του ο Κώστας Βουτσάς και επρόκειτο να δοθούν μετά τον θάνατό του στα παιδιά του.

Όπως υποστήριξε η Σάντρα Βουτσά στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, «Μετά τον θάνατό του άλλαξαν τα δεδομένα και η Θεανώ λέει πως είναι δικοί της και δεν τους δίνει. Με εξοργίζει αυτή η συμπεριφορά. Δεν μπορώ τους θρασύδειλους ανθρώπους. Ήταν επιθυμία του πατέρα μου».

Την ίδια στιγμή μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την τελευταία γυναίκα της ζωής του Αλίκη Κατσαβού, η οποία ωστόσο δεν επιθυμεί να πάρει θέση στην κόντρα αυτή. Μάλιστα η ίδια, όπως εξήγησε σε ανθρώπους του στενού της περιβάλλοντος, «Δεν θα έκανα ποτέ κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο τη σχέση του γιου μου με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ