Ο Αλέξανδρος Παρθένης κάνει σπάνια τηλεοπτικές εμφανίσεις. Το μοντέλο που έκανε καριέρα σε Ελλάδα και στο εξωτερικό με φωτογραφήσεις σε πολλά περιοδικά και κάνοντας πασαρέλες για γνωστούς σχεδιαστές μοιράζεται τις αναμνήσεις του από τον χώρο του μόντελινγκ.

«Η λέξη μόντελινγκ μόνο χαμόγελο μου φέρνει στα χείλη. Έχω πάρα πολύ ωραίες εμπειρίες, φιλίες χρόνων. Δεν έχω τίποτα αρνητικό να θυμάμαι από εκείνη την περίοδο της ζωής μου. Θέλω να πιστεύω ότι ο χρόνος μου φέρεται σωστά. Εκτός από τα άσπρα μαλλιά που έχουν βγει στο κεφάλι μου αλλά μου αρέσει αυτό το γκριζάρισμα. Δεν θα μου άρεσε να το αλλοιώσω αυτό.

Δεν κάνω τίποτα. Ούτε κρέμα δεν βάζω πάνω μου. Το μόνο που κάνω για να νιώθω καλά είναι ότι μου αρέσει να τρέχω κάθε πρωί» είπε ο Αλέξανδρος Παρθένης στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Ελένη».

Επιπλέον ο 46χρονος αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Βιβή Κωστοπούλου τα τελευταία έξι χρόνια. «Για να είμαι έξι χρόνια με τη σύντροφό μου πάει να πει ότι είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα. Έξι χρόνια σε μια ζωή είναι αρκετά σοβαρό χρονικό διάστημα. Είναι η πιο μεγάλη μου σχέση», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συμβίωση με τη σύντροφό του και τα παιδιά που έχει από προηγούμενο γάμο της. «Είναι τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες με τα πάνω τους, με τα κάτω τους. Υπάρχουν μέρες που είναι όλα τέλεια, υπάρχουν μέρες που κάποιος από τους τέσσερις δεν είναι καλά καλούνται να συνυπάρξουν σε ένα σπίτι, με τα πάνω και τα κάτω της. Το θέμα είναι να μπορέσεις να βρεις τις ισορροπίες και να έχουν όλοι τον χώρο και τον χρόνο τους και να υπάρχει σεβασμός στα θέλω και τις δυσκολίες. Σε οποιαδήποτε σχέση πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ