Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ήταν παρών στην πρεμιέρα του J2US το Σάββατο. Η παρουσία του influencer ένα πράγμα μόνο σημαίνει: Πως κέρδισε το στοίχημα που είχε βάλει με τον Νίκο Κοκλώνη.

Όλα άρχισαν με τα λόγια του Νίκου Κοκλώνη όπου μας καλούσε στο πάρτι που ετοιμάζει αυτό το Σάββατο, και κάθε Σάββατο, στις 20:00 στον Alpha, μια γιορτή γεμάτη εκπλήξεις. Τότε ήταν που ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έβαλε ένα στοίχημα. Είπε. ότι αν το σχόλιό του σε συγκεκριμένη ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη καταφέρει να αποσπάσει περισσότερα Likes από την ίδια την ανάρτηση, τότε θα εμφανίζεται ως guest σε κάθε Live του σόου.

«Εάν αυτό το σχόλιο πάρει περισσότερα like από την φωτογραφία σου, τότε θα μου έχεις πάντα μία κρατημένη θέση για κάθε live», έγραψε ο γνωστός YouTuber. «Τον νου σου Νικολιοοοοό». 

Κι επειδή αυτό έγινε, ο ίδιος βρέθηκε από νωρίς το Σάββατο στο πλατό του J2US. Μάλιστα μέσα από τα stories του στο Instagram δεν σταμάτησε να σχολιάζει με τον δικό του τρόπο τους παίκτες, δείχνοντας αδυναμία στο ζευγάρι Δημήτρη Αλεξάνδρου και Ιωάννας Τούνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ