Καλεσμένος στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (18/4) ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιλογή του να μην κάνει οικογένεια αλλά και την περιπέτεια υγείας του.

Τι είπε για τη δημιουργία οικογένειας;

«Μου έδιναν τους ρόλους του ωραίου και δεν ήταν αυτό που ήθελα. Δεν εκμεταλλεύτηκα την πλούσια ερωτική μου ζωή καθόλου. Είχα ευκαιρίες να το εκμεταλλευτώ αλλά ήταν έξω από εμένα. Είμαι άνθρωπος των σχέσεων», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

«Έχω κάνει μόνο μακροχρόνιες σχέσεις. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είχα και περιστασιακές σχέσεις αλλά κυρίως είχα μακροχρόνιες. Έχω περάσει μια πολύ ευτυχισμένη ζωή. Ήταν επιλογή μου να μην κάνω παιδί. Είμαι εγωιστής, είμαι ευθυνόφοβος ή και τα δύο; Δεν έπαιξε ρόλο η καριέρα και δεν το δέχομαι. Ξέρω μεγάλους ηθοποιούς που έχουν οικογένεια. Δεν ένιωθα την ανάγκη. Μου αρέσουν τα παιδιά να τα βλέπω, να τα αγκαλιάζω, να τα αγαπάω και να πάνε σπίτι τους. Να μην τα έχω εγώ! Για αυτό και δεν έχω και σκυλί», είπε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Μου κόπηκαν τα πόδια όταν ο γιατρός μου έδειξε τις εξετάσεις»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ