Είναι ένα από τα ζευγάρια που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό J2US και πολλοί τις θεωρούν φαβορί. Ο λόγος για την Κατερίνα Λιόλιου και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που παρά τις θετικές κριτικές που παίρνουν από την κριτική επιτροπή του μουσικού σόου, δεν σταματούν τη σκληρή δουλειά. Η Αλεξάνδρα Pαναγιώταρου μάλιστα πέρασε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία της, αλλά χθες ήταν κανονικά στην πρόβα της.

Τα δυο κορίτσια θα βρεθούν στη σκηνή του J2US το βράδυ του Σαββάτου και θα τραγουδήσουν το «Αντίδοτο» της Άννας Βίσση, κάνοντας μια εκρηκτική εμφάνιση. Ωστόσο, η εβδομάδα που πέρασε δεν ήταν εύκολη για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η διαγωνιζόμενη του J2US ήταν λίγο άρρωστη κι αυτός ήταν και ο λόγος που δεν την είδαμε ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όλες αυτές τις μέρες.

«Επειδή με ρωτάτε… Παιδάκια αυτές τις μέρες, είμαι εξαφανισμένη επειδή είναι αρρωστούλα. Κρεβατώθηκα και χαπακώθηκα και προσπαθώ να αναρρώσω για το J2US του Σαββάτου. ελπίζω να έχω φωνή. Σύντομα κοντά σας», ανέφερε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για την περιπέτεια με την υγεία της.

Ωστόσο, η ίδια πήγε χθες στα ολυμπιακά ακίνητα Γαλατσίου για τις πρόβες του J2US με την Κατερίνα Λιόλιου. Τα δυο κορίτσια βρέθηκαν μαζί στο stage, έκαναν την πρόβα τους, αλλά η coach προσπάθησε να μην ταλαιπωρήσει πολύ την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ώστε να ξεκουραστεί και να αναρρώσει πλήρως μέχρι το 12ο live του J2US μετά την περιπέτεια με την υγεία της.

Φωτογραφίες: Νίκος Δρούκας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ