Τα γενέθλιά του είχε σήμερα ο Στάθης Σχίζας που δέχτηκε δημόσιες ευχές από την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ας βρίσκεται μακριά της. Έχουν αποχωριστεί ο ένας τον άλλον για δεύτερη φορά, αλλά και ίδια αιτία: το Survivor. Νικητής του Survivor 2022 βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στον Άγιο Δομίνικο και αγωνίζεται και πάλι, αυτή τη φορά για τον τίτλο και το έπαθλο του Survivor All Star.

Ανήμερα τον γενεθλίων του η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που στηρίζει ανελλιπώς τον σύντροφό της, δημοσίευσε μια φωτογραφία του και έστειλε τις ευχές της.

«Πολύχρονος αγάπη μου. Χαρούμενα 31. Να είσαι γερός, τυχερός και ευτυχισμένος», έγραφε σε αυτή.

Στις αρχές του μήνα όταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γιόρτασε τα 30α γενέθλιά της το ζευγάρι ήταν μαζί.

«Έγινα 30! Απίστευτο! Και αυτό το πρωτοχρονιάτικο κοριτσάκι είναι πολύ περήφανο για τη Γυναίκα που έχει γίνει σήμερα! Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν ότι σε κάθε στόχο μου στηριζόμουν στα δικά μου πόδια και αυτό με έκανε όλο και πιο δυνατή! Σε όσους λοιπόν δεν πίστεψαν σ εμένα και έβλεπαν μόνο μέχρι το ξανθό κορίτσι έχω να πω ‘’ένα μεγάλο ευχαριστώ’’ γιατί με προκαλούσαν και μου έδιναν θάρρος να δυναμώνω! Αλλάζω δεκαετία και σκέφτομαι πόσο γεμάτη ήταν η κάθε μέρα , η κάθε στιγμή μου ως σήμερα! Στιγμές, εμπειρίες , πολλή δουλειά και δημιουργικότητα , πολύ πείσμα, άνθρωποι που έμειναν και άλλοι που έφυγαν! Τους αγαπώ και αυτούς γιατί αυτοί με έκαναν τη γυναίκα που είμαι σήμερα! Μια Αιγοκερίνα που δεν σταματάει ποτέ , που το πολύ είναι πάντα λίγο για εμένα, με τα λάθη μου, με τα πάθη μου με τα καλά και τα κακά μου! Και να σας πω κάτι; Να έχετε τη δύναμη να τ αλλάξατε όλα! Δεύτερη ζωή δεν υπάρχει για αυτό ζήστε την κάθε στιγμή στο 100% σα να είναι η τελευταία! Είναι σημαντικό να επιλέγουμε την πραγματικότητα που μας ταιριάζει! Και ανθρώπους που να μας εκπλήσσουν μόνο ευχάριστα και να μας γοητεύουν! Να είμαστε αυτόφωτοι και αυθεντικοί και ν αφήνουμε αυτό το φως να οδηγεί την ζωή μας όπου αυτή ξέρει! Κάθε ηλικία όπως λένε οι φίλοι μου έχει την ομορφιά της. Εγώ δεν ξέρω πραγματικά τί μου επιφυλάσσει το μέλλον αλλά ξέρω ότι είναι ευλογία να μεγαλώνουμε όμορφα! Φιλάκια αγάπες μου! Καλή Χρονιά!», έγραφε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Εκείνος τότε είχε εξομολογηθεί δημόσια: «Για όλα αυτά σε ερωτεύτηκα και συνεχίζω κάθε μέρα να σε ερωτεύομαι και να σε αγαπώ ακόμα πιο πολύ άνθρωπε μου. Μόνο υπερήφανος νιώθω για εσένα γιατί εγώ ξέρω τι πραγματικά είσαι. Να σε χαίρομαι γυναίκα μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ