Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους followers της για τη στήριξη στον αγαπημένο της, Στάθη Σχίζα.

Σημειώνουμε πως μια ανάσα πριν τον Ημιτελικό, ο παίκτης του Survivor είναι υποψήφιος προς αποχώρηση από το reality επιβίωσης μαζί με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Πολύ αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Δεν με ενοχλεί τόσο που είμαι υποψήφιος και είμαι στην κρίση του κόσμου, όσο με ενοχλεί ότι είμαι απέναντι στη Σταυρούλα. Αυτό με φέρνει σε άβολη θέση, το να είμαι με μια πάρα πολύ καλή μου φίλη στον τάκο. Θέλω πολύ να παραμείνω στο παιχνίδι και να πάω στην τετράδα. Ας αποφασίσει ο κόσμος», δήλωσε μεταξύ άλλων ο παίκτης μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Η κινητοποίηση της αγαπημένης του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου ήταν άμεση και αποτελεσματική. Η νικήτρια του J2US προέτρεπε μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram τους followers της να στηρίξουν τον Στάθη Σχίζα.

Όπως φαίνεται, οι προσπάθειές της εντυπωσιακής influencer, απέφεραν καρπούς.

Ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor αυτή την εβδομάδα είναι η Σταυρούλα. Αυτό προδίδει η νέα της ανάρτηση στα social media.

Η Αλεξάνδρα, μάλιστα, σημειώνει: «Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου που κρατήσατε το γλυκό μου αγόρι στο παιχνίδι και θα καταφέρω να τον δω στο Γαλάτσι στην τελική τετράδα. Ευχαριστώ όλους τους φίλους, τους συγγενείς. τα fun clubs και όλους εσάς που βλέπετε στον Στάθη αυτό που βλέπουμε κι εμείς που τον ξέρουμε και τον αγαπάμε! Με το επίπεδο και τις αξίες του μας κάνει καθημερινά περήφανους!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ