Δεν είναι λίγες οι φορές που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει ερωτηθεί για το ενδεχόμενο συμμετοχής της στο Survivor.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της η ίδια αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν έχει δεχτεί πρόταση για το reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ενώ διαψεύδει δημόσια δημοσίευμα που την ήθελε να παίρνει 12.000 ευρώ την εβδομάδα για τον επόμενο κύκλο του Survivor.

«Αχ παιδιά με ρωτάτε συνέχεια αυτές τις ημέρες αν ισχύει αυτή η είδηση. Πραγματικά χαίρομαι που μου λέτε πόσο θέλετε να με δείτε σε όλο αυτό, θα γελούσα πολύ μαζί μου είναι η αλήθεια αλλά δεν ισχύει τίποτα από όσα διαβάζω.

Άρα θα πρέπει να δουλέψω πολλές εργατοώρες για να βγάλω τα 150.000 ευρώ. Μου έχουν γίνει πράγματι προτάσεις στο παρελθόν για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και το εκτιμώ αλλά είμαι σε μία άλλη φάση ζωής, με άλλες προτεραιότητες, άλλο mindset και ο κύκλος των ριάλιτι έχει κλείσει πια για εμένα. Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και την ενθάρρυνση! Luv ya!» έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε ανάρτησή της στο Instagram

Στη συνέχεια η γνωστή influencer και επιχειρηματίας πρόσθεσε με χιούμορ: «Επειδή έχω μάθει να κάνω υποχωρήσεις σε αυτή τη ζωή, με μία διατροφή των 1200 θερμίδων ημερησίως, στρώμα χωρίς κρεβάτι και 24ωρη αντιγηραντική, ίσως αλλάξω mindset».

Δείτε την εικόνα:

Διαβάστε επίσης:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Επιστρέφει από τη Ρόδο μετά τις φωτιές – «Ελπίζω σύντομα να αποτελούν όλα παρελθόν»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ