Μπορεί να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, αλλά οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων στην Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για τον πρώην σύντροφό της συνεχίζονται. Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα δεν διστάζει να απαντά ανοιχτά και να αποκαλύπτει πως οι σχέσεις της με τον Σωτήρη Χατζάκη είναι εξαιρετικές. Χθες, ωστόσο, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έκανε μια νέα εμφάνιση με τον σύντροφό της, Κυριάκο Σκούρα.

Το ζευγάρι που αγαπά τις Τέχνες και το θέατρο βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι άθικτοι» στο θέατρο Ακάδημος. Πρόκειται για την παράσταση που σκηνοθετεί ο Κ. Φιλίππογλου με πρωταγωνιστές τον Αντώνη Καρυστινό και τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

Ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν την παράσταση ήταν η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με Κυριάκο Σκούρα. Το ζευγάρι είναι εδώ και λίγο καιρό μαζί, αλλά έχει κάνει ήδη τις πρώτες κοσμικές εμφανίσεις του σε θεατρικές βραδιές.

Κατά τη διάρκεια της κοινής εξόδου τους, όμως, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου κλήθηκε να κάνει και δηλώσεις στις κάμερες. Η ίδια ήταν ιδιαίτερα ευγενική και ακόμη κι όταν την ρώτησαν για τον πρώην σύντροφό της, εκείνη δεν αρνήθηκε να απαντήσει.

«Η σχέση μου με τον Σωτήρη Χατζάκη είναι εξαιρετική», είπε και ανέφερε για τα προσωπικά της. «Όπως είδατε καλά είμαι

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ