Η Αλεξάνδρα Ούστα στις 21 Φεβρουαρίου 2020 απέκτησε το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Γιάννη Σαρακατσάνη και από τότε διανύει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της.

Η ηθοποιός, παρόλο που προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία selfie που έβγαλε με τον άντρα της ζωής της και τον γιο τους, που αποτελούν και για τους δύο την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Αφορμή για την ανάρτηση αυτή στάθηκαν τα γενέθλια του Γιάννη Σαρακατσάνη, του οποίου του ευχήθηκε “χρόνια πολλά” με ένα τρυφερό μήνυμα αγάπης.

“Χρόνια πολλά στον φίλο μου, τον σύντροφό μου και συνοδοιπόρο μου στη ζωή, στην κολονα του σπιτιού μας, στον αστείο του σπιτιού μας (μέχρι τώρα, τρίζει η θέση του από το νέο αίμα…) Χρόνια πολλά στον άνθρωπο μου!!! Χρόνια πολλά αγάπη μου!!!”, έγραψε στη λεζάντα που την συνόδευε.

Φωτογραφίες: Instagram/alexandraousta

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ