Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ο Άλεκ Μπάλντουιν με την ανάρτηση που έκανε στα social media για την επέτειο του θανάτου της Χαλίνα Χάτσινς.

Πριν από έναν χρόνο, ο ηθοποιός τραυμάτισε θανάσιμα την κινηματογραφίστρια, στο σετ της ταινίας Rust. Το όπλο που κρατούσε περιείχε αληθινές σφαίρες, γεγονός που κανείς δεν γνώριζε. Όταν λοιπόν, ο ηθοποιός πυροβόλησε, η σφαίρα βρήκε τον στόχο της στην άτυχη Χαλίνα Χάτσινς.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν εξέφρασε πολλές φορές δημόσια τη θλίψη του για τον θάνατο της συναδέλφου του. Έναν χρόνο μετά την τραγική ημέρα, ο Άλεκ Μπάλντουιν έκανε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της Χαλίνα Χάτσινς, στην οποία φαίνεται να κρατά μια κάμερα και κάτω από αυτή έγραψε: «Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο».

Πολλοί έσπευσαν να του εκφράσουν τη συμπαράστασή τους, όμως υπήρξαν κι εκείνοι που τον σχολίασαν αρνητικά. «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Είναι σαν να κάνεις αναδρομή στην τραγική σου πράξη μόνο για το Instagram. Είσαι εντελώς αναίσθητος», του έγραψε ένας χρήστης, με έναν άλλο να προσθέτει: «Πριν από έναν χρόνο τη σκότωσες. Πόσο γενναίος να το δημοσιεύεις αυτό».

Άλλα σχόλια ανέφεραν: «Ήταν δικό σου λάθος και όχι ένα φρικτό ατύχημα. Πρέπει να λογοδοτήσεις», «Αξίζεις ένα γερό χαστούκι στο πρόσωπο», «Αυτή τη γυναίκα, εσύ τη σκότωσες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ