Λίγους μήνες αφού γεννήθηκε ο γιος του Αλ Πατσίνο και της συντρόφου του, Νουρ Αλφαλάχ αποφάσισαν να χωρίσουν και τα ξένα Μέσα αναφέρουν πως βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη.

Ο λόγος που το πρώην ζευγάρι βρίσκεται στα δικαστήρια είναι γιατί η Νουρ Αλφαλάχ υπέβαλε επίσημα αίτημα για πλήρη φυσική επιμέλεια του 3 μηνών γιου της στο Λος Άντζελες. Να σημειώσουμε πως ο σταρ είναι πατέρας άλλων τριών παιδιών, της 33χρονης Τζούλι, την οποία απέκτησε με την Ζαν Ταράντ, και των 22χρονων διδύμων, Ολίβια και Άντονι, που απέκτησε με την Μπέβερλι Ντ΄Αντζελο.

Η ρομαντική ιστορία του πρώην ζευγαριού

Ο έρωτας του Αλ Πατσίνο και της Νουρ Αλφαλάχ ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2022. Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε λίγους μήνες πριν έρθει ο γιος τους, Ρομάν ο οποίος γεννήθηκε στις 6 Ιουνίου στο Cedar’s Sinai Hospital στο Λος Άντζελες.

Αν και η σχέση αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2022, πιστεύεται ότι είναι μαζί από το 2020 περίπου. Μια πηγή είπε στο Page Six: «Είναι με τον Αλ για αρκετό καιρό και τα πάνε πολύ καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα, παρόλο που είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα της. Προέρχεται από μια οικογένεια με χρήματα».

Το τεστ DNA που είχε ζητήσει ο ηθοποιός

Έχει αναφερθεί ότι ο 82χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η 29χρονη φίλη του δεν έχουν σχέση, παρά το γεγονός ότι είναι έγκυος στον όγδοο μήνα. Πληροφορίες του ΤΜΖ αναφέρουν όμως, ότι εκείνος ήταν έκπληκτος αρχικά με το νέο και ζήτησε να γίνει τεστ πατρότητας. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ ο Αλ Πατσίνο αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που μπορεί να εμποδίσουν την τεκνοποίηση.

Η Νουρ Αλφαλάχ δέχτηκε να γίνει τεστ DNA και πράγματι το παιδί είναι του Αλ Πατσίνο. Η 29χρονη διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Αυτό θα είναι το 4ο παιδί του σταρ του Χόλιγουντ.

Φτάνοντας στο σήμερα, η Νουρ κάλεσε τον ηθοποιό να καλύψει τα δικαστικά της έξοδα που σχετίζονται με την υπόθεση. Το δικαστήριο ενδέχεται να λάβει αποφάσεις σχετικά με τη διατροφή και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί για την ανατροφή του παιδιού.

Διαβάστε επίσης: Άλ Πατσίνο: Γέννησε η 29χρονη σύντροφός του, Νουρ Αλφαλάχ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ