Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ παντρεύονται έχοντας κοντά τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο γνωστός σεφ και η αγαπημένη του θέλησαν να ζήσουν αυτή τη μέρα όσο πιο διακριτικά μπορούσαν και για αυτό και φρόντισαν να μη διαψεύσουν κανένα από τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για διαφορετική μέρα και ώρα αλλά και τόπο του μυστηρίου.

Το «θρίλερ» με την ώρα του γάμου

Αρχικά γράφτηκε ότι ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή και στη συνέχεια διέρρευσε η Δευτέρα με τα σενάρια να είναι δύο: το πρώτο έλεγε ότι θα παντρευόντουσαν στις 11:30 το πρωί ενώ το δεύτερο ότι η τελετή θα γινόταν στη Θεσσαλονίκη.

Τελικά, ο γάμος του Άκη Πετρετζίκη και της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ γίνεται στην Αθήνα, στο κτήμα Νεφέλες. Την ίδια μέρα προγραμματίστηκε και η βάφτιση του δύο μηνών γιου τους που θα πάρει το όνομα Αχιλλέας.

Η άφιξη του ζευγαριού

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του okmag.gr, η νύφη έφτασε από το μεσημέρι στο κτήμα και ετοιμάστηκε εκεί. Ο γαμπρός έφτασε και μπήκε από την πίσω πόρτα αποφεύγοντας διακριτικά τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους που κυριολεκτικά έχουν προσπαθήσει με κάθε τρόπο για να εξασφαλίσουν ένα καρέ από το ευτυχές γεγονός.

Ο Άκης Πετρετζίκης.

Λεπτομέρειες για τον στολισμό

Ο στολισμός στον προαύλιο χώρο γύρω από την πισίνα είχε στολιστεί με λευκά λουλούδια ενώ ένα ειδικό σταντ έχει τοποθετηθεί με ποτά και γλυκά για τη βάφτιση του μικρού Αχιλλέα, δίπλα από τον ειδικό διαμορφωμένο χώρο για τους λιλιπούτειους καλεσμένους.

Οι καλεσμένοι

Οι λιγοστοί καλεσμένοι σεβόμενοι την επιθυμία του ζευγαριού αποφεύγουν να κάνουν δηλώσεις. Από αυτούς δεν θα μπορούσε να λείπει ο καλός φίλος του γαμπρού, Μύρωνας Στρατής.

Ο Μύρωνας Στρατής.
Ο Άρης Πλασκασοβίτης.

Φωτογραφίες: Νίκος Δρούκας. Ρεπορτάζ: Γιώργος Μπέζας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ