Ο Άκης Πετρετζίκης απέκτησε την κόρη του με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ τον περασμένο Σεπτέμβρη. Η μικρή ήρθε στη ζωή τους και ανέτρεψε πολλά στην καθημερινότητά τους όπως εκμυστηρεύτηκε ο Άκης Πετρετζίκης στην Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τετάρτης.

«Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε ακούσει λίγο. Με το πρώτο το παιδί είχαμε φτιάξει πρόγραμμα. Ο Αχιλλέας είναι 1,5. Δεν μιλάει καταστρέφει μόνο. Έλεγε ότι 7 το βράδυ με 7 το πρωί έχεις χρόνο, σκάει μύτη το δεύτερο. Η μικρή θηλάζει, τρώει κοιμάται και κλαίει, αλλά είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο», είπε ο Άκης Πετρετζίκης για την κόρη του.

«Επειδή είδα φωτογραφία θα σας πω ότι έχει τα μάτια του Άκη. Έχει αυτά τα υπέροχα χειλάκια. Είναι μια κουκλίτσα», πρόσθεσε η παρουσιάστρια αποκαλύπτοντας ότι η μικρή έχει τα μάτια του μπαμπά της. «Είναι πιο ανοιχτά τα μάτια της», σχολίασε ο σεφ.

Στη συνέχεια ο σεφ αποκάλυψε ότι όλη μέρα δοκιμάζει συνταγές οπότε είναι δύσκολο για τη σύζυγό του να μαγειρέψει κι εκείνη. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι το πρόγραμμά του ξεκινά αξημέρωτα. Ξυπνάει λίγο μετά τις 4 το πρωί ώστε να έχει χρόνο να πάει στο γυμναστήριο και να παίξει με τον μικρό. Το τέλος της ημέρας του τον βρίσκει να κοιμάται συχνά με τις ειδήσεις γύρω στις 9-10 το βράδυ.

Επιπλέον πρόσθεσε: «Με τη γυναίκα μου τα έχουμε βρει, δεν παραπονιέται που δουλεύω πολύ. Όταν κλαίνε και τα δύο παιδιά δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Βλέπω την Κωνσταντίνα που είναι άνετη και χαμογελάει στον πιτσιρικά. Νομίζω ότι οι γυναίκες είστε διαφορετικές σε αυτό το κομμάτι. Οι γυναίκες με το που γεννιέστε έχετε προσωπικότητα, οι άντρες θέλουν χρόνο. Η γυναίκα με το που γεννιέται απαιτεί. Υπάρχουν απαιτήσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ