Η αδυναμία του Άκη Πετρετζίκη στα παιδιά του είναι γνωστή με τον διάσημο Έλληνα σεφ να μιλά πάντα με λόγια αγάπης για τον γιο του και την κόρη του. Αυτός είναι και ο λόγος που κάποιες φορές ο ίδιος μοιράζεται όμορφα στιγμιότυπα με πρωταγωνιστές αυτά στα social media.

Ο Αχιλλέας είναι το «φιλαράκι» του όπως τον αποκαλεί, ενώ η μικρή Ακυλίνα είναι «έρωτας» για εκείνον. Ο Άκης Πετρετζίκης μάλιστα δεν έχει κρύψει πως ποαρά τις δυσκολίες ππου έχει το να μεγαλώνουν παιδιά με την αγαπημένη τοπυ Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, η ευτυχία που σου δίνουν είναι μεγάλη.

Αυτή τη φορά λοιπόν, ο χαρούμενος πατέρας μας έδειξε την «επίθεση» αγάπης που δέχθηκε από τα παιδιά του την ώρα που προσπαθούσε να φύγει από το σπίτι για δουλειά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Ναταλία Γερμανού ο Άκης Πετρετζίκης είπε για τα παιδιά του: «Άλλο πράγμα το αγόρι και άλλο πράγμα το κορίτσι. Να τα λέμε αυτά».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ρώτησε τον σεφ: «Το τρίτο τι θα ήθελες να είναι; Αγόρι ή κορίτσι;» και εκείνος απάντησε: «Το τρίτο προς το παρόν… κοίταξε, να μην λέμε γιατί υπάρχει πολύς κόσμος που προσπαθεί να κάνει παιδάκι και το να λέμε τρία ή τέσσερα ή πέντε δεν μου αρέσει να λέω. Δεν ξέρω πόσα θα ήθελα. Όσα μου φέρει ο θεούλης. Γερά να είναι».

Διαβάστε επίσης:

Άκης Πετρετζίκης: 10 εκπληκτικές φωτογραφίες από το ταξίδι του στη Νότια Κορέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ