Χείμαρρος ήταν ο ηθοποιός Αϊζάια Ουάσινγκτον εναντίον των πρώην συμπρωταγωνιστών του στη σειρά Grey’s Anatomy, αναφορικά με το θέμα του #Metoo. Ο γνωστός ηθοποιός κατηγόρησε τον Πάτρικ Ντέμπσι για άσχημη και ιδιαίτερα τοξική συμπεριφορά στη διάσημη σειρά και στράφηκε και κατά της Έλεν Πομπέο, που απέκρυψε όλες τις άσχημες συμπεριφορές του Dr Derek.

Συγκεκριμένα, ο Αϊζάια Ουάσινγκτον μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή KBLA Talk 1580 με τον Τάβις Σμάιλι και αποκάλυψε πως η Έλεν Πομπέο πήρε 5 εκατομμύρια δολάρια για να μην αποκαλύψει «πόσο τοξικός και κακός» ήταν ο συμπρωταγωνιστής της, Πάτρικ Ντέμπσι στα γυρίσματα της σειράς. Μάλιστα, αναφέρει πως όταν ξεκίνησε το #Metoo και υπήρξαν άνθρωποι που μίλησαν ανοιχτά για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Ουάσινγκτον μάλιστα αποκάλυψε πως και ο ίδιος είχε δεχθεί άσχημη συμπεριφορά και θεωρήθηκε ο «αποδιοπομπαίος τράγος», όταν έφυγε από τη σειρά το 2007 και αφού τον κατηγόρησαν για ομοφοβική συμπεριφορά. «Υπήρχαν τοξικές και άσχημες συμπεριφορές από πολλούς συνεργάτες στη σειρά, αλλά στην κορυφή ήταν η συμπεριφορά του Πάτρικ Ντέμπσι», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ