Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και μίλησε για την καριέρα του, τη σχέση του με την Αθηνά Μαξίμου αλλά και τις σκέψεις να υιοθετήσουν παιδί.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός ανέφερε για την καριέρα του ότι: «Υπάρχει μια περίοδος της ζωής μου που δε θέλω να τη θυμάμαι, ο Αιμίλιος εκείνης της περιόδου δεν είναι φίλος μου, ήταν ένα παιδί που ήταν λίγο πιο σκοτεινό, είχε πιστέψει για τον εαυτό του πράγματα τα οποία δεν ίσχυαν, αλλά με το που άρχισα να ασχολούμαι με τις παραγωγές κατέβηκα από το καλάμι. Ήταν το 2000, άρχισα να κάνω παραγωγές πιστεύοντας ότι είμαι πολύ πιο σπουδαίος από ό,τι μπορούσα να είμαι και η ζωή μού απέδειξε ότι δεν είσαι, είσαι ένας άνθρωπος κάλος, εργατικός, που προστατεύει τους συναδέλφους του. Δεν είσαι ο σπουδαιότερος ηθοποιός του κόσμου. Όσο και να θέλεις, έρχεται η ζωή να σου αποδείξει ότι δεν είσαι. Είναι ωραίο μάθημα αυτήν την στιγμή που καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κατέβεις από το καλάμι που εσύ ο ίδιος ανέβηκες. Είναι η στιγμή της επαγγελματικής σου ενηλικίωσης και είμαι τυχερός που το βίωσα στα 30 μου».

Είχα τρεις εμπορικές αποτυχίες, καταστράφηκα οικονομικά ενώ ήταν εξαιρετικές παραστάσεις. Μετά από 15 χρόνια ξανακαταστράφηκα οικονομικά, δεν έβαλα μυαλό, αλλά το έκανα με πλήρη γνώση ενώ τότε το είχα κάνει για να αποδείξω ότι είμαι κάποιος. Τότε, το 2017, παίρνω τηλέφωνο τη μητέρα μου και της λέω “χρειάζομαι 12.000 ευρώ για να πληρώσω τους ηθοποιούς”. Δεν είχα να πληρώσω τους ηθοποιούς, έκανα μετά δύο παραγωγές για να ξεχρεώσω».

Οι σκέψεις για να υιοθετήσουν παιδί

Ο Αιμίλιος Χειλάκης αναφέρθηκε για τις σκέψεις που είχε με την Αθηνά Μαξίμου να υιοθετήσουν ένα παιδί: «Θυμόμαστε αυτό το βάσανο που είχαμε περάσει και εμείς με την Αθηνά, όταν κοιτάξαμε να υιοθετήσουμε, που δεν είναι καθόλου φιλικό προς τον άνθρωπο που έχει την ανάγκη να υιοθετήσει. Έχουμε σταματήσει 7 – 8 χρόνια. Η ταλαιπωρία είναι απίστευτη και σχεδόν σε αποτρέπει. Δεν μπορούσαμε να φύγουμε, να πάμε στο εξωτερικό να μπούμε στη διαδικασία υιοθεσίας που έχουν κάνει πολλοί φίλοι μας».

Διαβάστε επίσης: Αιμίλιος Χειλάκης: «Ήθελα πάντα να απαντήσω στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και στον Γιάννη Μπέζο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ