Καλεσμένοι της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής (14/6) ο Αιμίλιος Χειλάκης και η σύζυγός του, Αθηνά Μαξίμου.

Οι δύο ηθοποιοί αναφέρθηκαν στη σχέση τους, αλλά και τη μεταξύ τους συνεργασία.

Τι είπε η Αθηνά Μαξίμου για τη σχέση της με τον Αιμίλιο Χειλάκη;

Η Αθηνά Μαξίμου αναφέρθηκε στην σχέση τους, λέγοντας πως:

«Δεν συμφωνούμε σε όλα, διαφωνούμε συχνά αλλά πιστεύω πως αυτό μας φέρνει πιο κοντά. Το να μιλάμε ο ένας στον άλλον, βοηθάει τη σχέση.

Το σοφό είναι να ξέρεις πότε να κάνεις πίσω γιατί ο καθένας θεώρει κάτι άλλο σωστό. Παλιά μπορεί να επέμενα για κάτι, αλλά τώρα δεν επιμένω γιατί καταλαβαίνω πως ο καθένας θέλει τη δική του προεργασία».

Ο Αιμίλιος Χειλάκης φυσικά μίλησε χιουμοριστικά και είπε:

«Κάνουμε δημιουργικά debate, δεν μαλώνουμε. Λέμε ο ένας την άποψή μας στον άλλον. Δεν έχουμε προσωπική ατζέντα αλλά συζητάμε για τα πάντα μαζί».

Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους;

Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου είναι πολλά χρόνια μαζί και βρίσκονται στον ίδιο καλλιτεχνικό χώρο. Υπάρχει όμως μεταξύ τους ανταγωνισμός;

«Τον ανταγωνισμό τον σταμάτα ο θαυμασμός. Όταν θαυμάζεις τον άλλον θέλεις να πάρεις τα καλύτερά του στοιχεία και δεν τον ανταγωνίζεσαι», λέει ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Όταν βρίσκεσαι σε μία σχέση και δεν χαίρεσαι που είσαι μαζί του, δεν γίνεται. Το ίδιο συμβαίνει και στο θέατρο», πρόσθεσε η Αθηνά Μαξίμου.

«Μετά από χρόνια, που είχαμε αλλάξει και οι δύο, συζητήσαμε το εάν ταιριάζουμε όπως έχουμε γίνει, και είπαμε ναι. Είμαστε σύζυγοι και είμαστε κάτω από τον ίδιο ζυγό και σηκώνουμε τα βάρη μαζί. Αυτό είναι το νόημα. Κανείς δεν κάνει πίσω στα προβλήματα, τα βλέπαμε και τα αντιμετωπίζαμε», κατέληξε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Τι συνέβαινε στην αρχή της σχέσης τους;

Η Αθηνά Μαξίμου ανέφερε πως στην αρχή προσπαθείς να προστατέψεις τη σχέση όταν είναι και οι δύο στην ίδια δουλειά, αλλά όταν περνάνε τα χρόνια δεν σε νοιάζει.

«Με ρωτούσαν πάντα και μου έλεγαν “δουλεύεις πάλι με την Αθηνά;”. Προσπαθούσαμε να το προστατέψουμε και κρύβαμε πως ήμασταν ζευγάρι. Είμαστε μαζί 20 χρόνια», πρόσθεσε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ