Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τα αρνητικά σχόλια που έλαβε για τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Αναφερόμενος στο κίνημα #metoo, ο Αιμίλιος Χειλάκης τόνισε ότι «Είναι τεράστια νίκη το να βγαίνουν τα θύματα και να μιλούν. Όμως, όπου υπάρχει εξουσία υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να επιβληθούν σεξουαλικά σε κάποιους. Οι παρενοχλήσεις δεν αφορούν μόνο στο χώρο μας, απλά το θέατρο είναι λίγο πιο φανταχτερό. Όσο πιο πολύ μιλήσουν οι άνθρωποι που έχουν δεχτεί βία, τόσο πιο γρήγορα θα καθαρίσουν τα πράγματα. Το σπουδαίο είναι ότι όποιος σκεφτεί να κάνει κάτι παρόμοιο, θα το σκέφτεται πλέον 2 κ 3 φορές».

Μιλώντας για τους δύο ηθοποιούς που έχουν προφυλακιστεί μετά τις σχετικές καταγγελίες, ο Αιμήλιος Χειλάκης δήλωσε ότι «Όταν καταδικαστούν οι δύο ηθοποιοί, τότε θα μιλήσουμε για τα αδικήματά τους. Νομίζω πως δε θα είναι μόνο αυτοί οι δύο ηθοποιοί που θα έχουμε να μιλάμε για το MeToo».

Σχολιάζοντας, τέλος, τις αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις του για τη φιλία του με το Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε ότι «Το μίσος είναι το πιο εύκολο συναίσθημα. Αν απαντούσα στα σχόλια που δέχτηκα μετά τις δηλώσεις μου για το Δημήτρη Λιγνάδη, θα ήταν ανθρωποφαγία. Θα γινόμουν τροφή. Δεν απάντησα σε κανέναν, άστους να τρώγονται με τις σάρκες τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ