Η ανακοίνωση του ονόματός του Θανάση Βισκαδουράκη ξάφνιασε τους πάντες το βράδυ της Τετάρτης, καθώς δεν περίμεναν ότι εκείνος θα ήταν ο υποψήφιος που θα αποχωρούσε. Πολύ περίεργα εξομολογήθηκε πως αισθανόταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Ο ίδιος ανέφερε ότι ήταν προετοιμασμένος για την αποχώρησή του, αλλά και πώς «έγραψε» η εμπειρία του Survivor στη ζωή του. «Αισθάνομαι περίεργα από την ημέρα που έφυγα γιατί είδα για πρώτη φορά κρεβάτι, είδα στρώμα, είδα ζεστό νερό, είδα τα μούτρα μου και τρόμαξα. Δεν περίμενα να έχουν μεγαλώσει τόσο τα μούσια μου. Ένιωσα έναν πανικό, δεν ήξερα τι μου συνέβαινε. Το Survivor είναι το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι. Εγώ το πίστευα ότι θα φύγω αλλά από τους συμπαίκτες μου κανένας. Δεν έχει σχέση η επαγγελματική μου ζωή με το Survivor. Πριν πάω στο συμβούλιο αποχώρησης άφησα την κουβέρτα μου στον Άρη Σοϊλέδη, με τον οποίο ήρθαμε πολύ κοντά.

Η Ευρυδίκη είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, η ψυχή της είναι πιο βαθιά από την πληγή της, πήγε στον θάνατο και γύρισε. Στο βιβλίο μου θα γράψω δύο σελίδες για το Survivor, γιατί και η ζωή μου ήταν έναν Survivor και αυτό που συνειδητοποίησα στα 53 μου ότι με βοήθησε και το είπα και στα παιδιά ήταν τρία πράγματα. Η συλλογικότητα, η ομαδικότητα και η προσαρμοστικότητα.

Όταν μου έκανε την πρόταση η Acun Medya είπα «είμαι γέρος πια, σίγουρα;». Στην αρχή είπα «όχι» και η γυναίκα μου έγινε έξαλλη», ανέφερε για τον τρόπο που δέχτηκε τελικά να λάβει μέρος. Ο ίδιος είχε δώσει στον εαυτό του από μία εβδομάδα έως 6 εβδομάδες να αντέξει στο reality.

«Η γυναίκα μου μού είπε ότι στα πρώτα επεισόδια δεν φαινόμουν»

«Τραυματίστηκα στο δάχτυλο και ακόμα πονάω. Τράβηξα μια κλωτσιά σε ένα ψυγείο που κουβαλούσαν νερά σε έναν τσακωμό του Βαλάντη και της Μυριέλλας. Μου στεναχώρησε πολύ την Ευρυδίκη. Πέρα από την τρέλα που κουβαλάει, είναι μια ευγενική ψυχή και λέει συνέχεια «ευχαριστώ» στη ζωή», αποκάλυψε ακόμα ο Θανάσης Βισκαδουράκης, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια και τη στάση που κράτησε στο Survivor. «Η γυναίκα μου μού είπε ότι στα πρώτα επεισόδια δεν φαινόμουν. Δεν ήθελα να συμμετέχω σε κόντρες και αψιμαχίες, γιατί έτσι είμαι στη ζωή μου», βλέπουμε τον Θανάση Βισκαδουράκη να εξηγεί.

Όσα είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης για τον Βαλάντη.

«Ο Βαλάντης είναι μια διττή προσωπικότητα. Είναι ένα ευγενικό πλάσμα και είχε πάρα πολύ καλά στοιχεία. Στην καλύβα ήταν εξαιρετικός στις δουλειές, σας πληροφορώ, πως αν δεν ήταν ο Βαλάντης και εγώ και λίγο μετά ο Απόστολος… σας πληροφορώ πως είχαμε 24 ώρες ανοιχτή τη φωτιά για να ζεσταίνονται τα κορίτσια. Ήξερα τα καλά του στοιχεία, απλά κάποια στιγμή ξεπέρασε τα ανθρώπινο όρια. Είπε βαριές λέξεις σε αυτό το κορίτσι. Δεν λέγονται αυτά τα λόγια. Αν δεν ήταν το συνεργείο, δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα. Γλίτωσε επειδή υπήρχαν τα τηλεοπτικά συνεργεία και επειδή ήταν ένα τηλεοπτικό προϊόν. Θα γινόμασταν ρόμπα σε όλη την Ελλάδα. Τράβηξα μια δυνατή κλωτσιά και αυτοτραυματίστηκα και σακατεύτηκα. Στο έπαθλο επικοινωνίας με συγκίνησε και του είπα «αυτός είναι ο αληθινός Βαλάντης, ο ευαίσθητος, ο καλός γιατί δεν πρόβαλες αυτόν τον εαυτό». Με κοίταξε. Δεν περίμενε να τον πλησιάσω. Με στεναχώρησε. Όταν έφερε τρεις νίκες πήγα κοντά και του είπα «μπράβο». Η ζωή θέλει όμως μια ισορροπία», βλέπουμε στο βίντεο τον Θανάση Βισκαδουράκη να λέει για τον Βαλάντη.

Όσα είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης για τη Μυριέλλα Κουρεντή.

Ποια ήταν η αντίδραση του Θανάση Βισκαδουράκη όταν ρωτήθηκε για τη Μυριέλλα Κουρεντή; «Επειδή η Μυριέλλα είναι ακόμη στο παιχνίδι δεν μπορώ να πω πολλά. Θα σου έλεγα διαφημίσεις και ο νοών νοείτο. Της είπα ότι δεν είναι ο άνθρωπος που θα έκανα ποτέ παρέα, ούτε εντός ριάλιτι, ούτε εκτός. Αυτά. Όταν μπήκα στο παιχνίδι είδα ότι όλοι μπήκαν με στρατηγικές, με τακτικές, αυτά όμως δεν είναι του χαρακτήρα μου. Δεν ξέρω τι έχετε δει για το ειδύλλιο Μυριέλλας- Κατσαούνη, αλλά θα σας πως μια αρχαία ατάκα. Πράσσειν άλογα. Χαίρομαι που υπάρχουν τακτικές, αλλά δεν συμμετείχα ποτέ. Με τη Μυριέλλα δεν μιλήσαμε ποτέ. Η Μυριέλλα μου έκλαιγε και μου έλεγε δεν θα σε ξαναψηφίσω και μετά με ξαναψήφιζε. Ο Γιωρίκας είναι ένα παιδί που έχω στην καρδιά μου. Τον έχω σαν γιο μου. Μιλήσαμε πολύ για φτώχεια. Ο Γιώργος Κατσαούνης δεν είναι καλό παιδί, τσακώθηκε με όλη την ομάδα μας πλην της Μυριέλλας. Έχασε η ομάδα την ασυλία κι αυτή αγκαλιαζόταν και φιλιόταν με τον Κατσαούνη μέσα στην πισίνα», κατέληξε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ