Στην κάμερα του Love It μίλησε η Ελένη Καρακάση η οποία τα τελευταία χρόνια ενσάρκωσε τη Ρίζω στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Αν και πολύ αγαπητός ο ρόλος της δεν εμφανίστηκε στο φινάλε της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και όπως εξήγησε η Ελένη Καρακάση η αιτία ήταν ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Η ηθοποιός χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο και έτσι έγινε τροποποίηση στο σενάριο και δεν την είδαμε στο φινάλε της σειράς.

«Έκλεισε ένας πολύ μεγάλος κύκλος των Άγριων Μελισσών, με πολύ όμορφο συναίσθημα γιατί έκλεισε με επιτυχία και με πολύ ωραίες αναμνήσεις. Ήμασταν όλοι πολύ συγκινημένοι, μαζευτήκαμε αρκετός κόσμος, το είδαμε και τρεις ώρες κλαίγαμε. Ξυπνήσαμε την άλλη μέρα όλοι με μάτια πρησμένα.

Δεν το έχω δημοσιοποιήσει, αλλά δεν με είδατε στο τελευταίο επεισόδιο γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα υγείας δικό μου, που έπρεπε οπωσδήποτε να κάνω ένα χειρουργείο, που δεν έπαιρνε καμία αναβολή.

Το συζήτησα με την παραγωγή και συμφωνήσαμε ότι θα αλλάξουν λίγο τα σενάρια, γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει αυτή η επέμβαση, η οποία πήγε πάρα πολύ καλά. Χθες, μάλιστα, βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας και όλα είναι καθαρά. Τώρα χαίρομαι πάρα πολύ. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα. Πήγα να κάνω τις ετήσιες γυναικολογικές μου εξετάσεις και είδα ότι μέσα σε ένα χρόνο κάτι που ήξερα ότι υπάρχει, έχει μεγαλώσει πάρα πολύ. Είναι η πρώτη φορά που πέρασα ένα θέμα υγείας δικό μου», αποκάλυψε η Ελένη Καρακάση.

Επιπλέον, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον σύζυγό της. «Δεν ήταν όνειρό μου να παντρευτώ και να δημιουργήσω οικογένεια. Αυτό προέκυψε από τη γνωριμία με τον σύζυγό μου. Τη δημιουργία της οικογένειας την προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήρθε, δεν έχει φύγει όμως από το μυαλό μας με άλλους τρόπους», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ