Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» επέλεξε να βγει ο πατέρας Αντώνιος αμέσως μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα ο ίδιος συμφώνησε στον αέρα της εκπομπής με την Κατερίνα Καινούργιου να τον επισκεφτεί στη δομή για μια επιπλέον συνέντευξη.

Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ με την Κατερίνα Καινούργιου να εξηγεί το πρωί της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου: «Όταν τον φιλοξενήσαμε δεσμεύτηκε στον τηλεοπτικό αέρα, τον παρακάλεσα εγώ να πάω την Κυριακή να κάνουμε μια συνέντευξη. Με το που τελειώνει η εμφάνισή του στην εκπομπή, συνομιλούμε όντως με τον άνθρωπο που είναι δίπλα του και μου λέει: “Σε περιμένουμε Κατερίνα σε περιμένουμε στην Κιβωτό την Κυριακή”», τόνισε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια πρόσθεσε, αποκαλύπτοντας τον λόγο: «Μέχρι το Σάββατο πολύ αργά το βράδυ συνομιλούσαμε κανονικά και εγώ οι συνεργάτες μου με τον άμεσα συνεργάτη του πατέρα Αντώνιου. Τελευταία στιγμή, μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε πήρε τηλέφωνο και είπε πως οι τηλεοπτικές εμφανίσεις τους έχουν κάνει κακό και πως από εδώ και πέρα σταματούν οποιαδήποτε τηλεοπτική εμφάνιση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου έγινε γνωστό ότι ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα απομακρύνθηκαν από τη διοίκηση της Κιβωτού του κόσμου.

Στο τιμόνι του νέου Διοικητικού Συμβουλίου βρίσκονται πλέον η πρόεδρος του «Μαζί για το παιδί», Αλεξάνδρα Μαρτίνου, και ο Γενικός Διευθυντής των «Παιδικών χωριών SOS», Γιώργος Πρωτόπαππας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ