Ο Αχιλλέας Ανδρέας είναι ο δεύτερος από τα πέντε παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα είναι ερωτευμένος με πάμπλουτη κληρονόμο.

Ο Αχιλλέας στα 22 του χρόνια μοιάζει να ακολουθεί τα χνάρια της αδερφής του Μαρίας Ολυμπίας καθώς και ο ίδιος ασχολείται με το μόντελινκ. Μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αγγλίας και Αμερικής για σπουδές και διασκέδασει ενώ λατρεύει τα πάρτι, το μποξ αλλά και την ιστιοπλοΐα όπως ο παππούς του ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

O Αχιλλέας Ανδρέας βρέθηκε πριν από μερικές εβδομάδες στην Ελλάδα για την κηδεία του παππού του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Εδώ και αρκετό καιρό την καρδιά του Αχιλλέα έχει κλέψει η Ιζαμπέλα Μασενέ. Πρόκειται για την κόρη και κληρονόμο της 56χρονης Ναταλί Μασενέ, της δισεκατοµµυριούχου ιδρύτριας του Νο1 παγκοσμίως e-shop πολυτελών ειδών μόδας Νet-Α-Porter.

Η Ιζαμπέλα σπουδάζει Αγγλική Γλώσα και λογοτεχνία ενώ με τη σειρά της διαπρέπει στον κόσμο της μόδας, έχοντας υπογράψει ήδη συμβόλαιο με γνωστό πρακτορείο μοντέλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ