Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε την Τρίτη 16/4 η Αφροδίτη Σκαφίδα, έχοντας στο πλευρό της τον Πύρρο Δήμα. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον περασμένο Φεβρουάριο απέκτησε την κόρη του το περασμένο Σάββατο.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και οι δυο τους μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες μετά τον ερχομό της κόρης τους.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα ανέφερε: «Τα συναισθήματα είναι χαρά, συγκίνηση, απεριόριστη. Είχα μια δύσκολη γέννα, χρειάστηκε να την πάρουν με καισαρική αλλά όλα πήγαν καλά. Το όνομα που θα πάρει η κόρη μας είναι Ελευθερία, από τη μαμά του Πύρρου που την χάσαμε στο πρώτο ραντεβού μας. Οφείλω να δώσω το όνομα της μαμάς του στην κόρη μας».

Και ο Πύρρος Δήμας που έγινε για πέμπτη φορά πατέρας ανέφερε: «Πάντα υπάρχει άγχος, εγώ το έχω ζήσει πέντε φορές. Δόξα το Θεώ είμαστε πολύ χαρούμενοι, παίρνουμε το παιδάκι μας στο σπίτι και συνεχίζουμε. Δεν μπήκα στον τοκετό, σε κανέναν δεν έχω μπει. Μοιάζει στην Αφροδίτη. Τα άλλα μου παιδιά περιμένουν να γνωρίσουν τη μικρή τους αδελφή. Τα μεγάλα είναι στην Αμερική, ο μικρός μου γιος περιμένει πως και πώς, έχει φτιάξει και το παιδικό δωμάτιο».

Διαβάστε επίσης: Αφροδίτη Σκαφίδα: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο – Στο πλευρό της ο Πύρρος Δήμας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ