Η σχέση της Εβελίνας Παπούλια και της Αφροδίτης Λιάντου δεν είναι η κλασική σχέση μαμάς κόρης. Είναι περισσότερο δύο φίλες που τα λένε όλα μεταξύ τους ενώ δεν είναι λίγες οι φορές ο φωτογραφικός φακός τις έχει εντυπώσεις σε κοινές εξορμήσεις.

Η εξωτερική ομοιότητά τους είναι κάτι που αντιλαμβάνεται κανείς από την πρώτη στιγμή, ειδικά τώρα που η Αφροδίτη Λιάντου έχει μεγαλώσει. Πλέον κάνει τα δικά της βήματα στον χώρο του θεάματος μεταπηδόντας για λίγο από την αγάπη της για το τραγούδι στην υποκριτική αφού φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γη της ελιάς» στο Mega.

Η μαμά της φυσικά την καμαρώνει. «Δεν θα μπω στη διαδικασία να κριτικάρω την κόρη μου αν δεν μου το ζητήσει», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη» η Εβελίνα Παπούλια. «Αν δω την κόρη μου στεναχωρημένη από τον σύντροφό της, θα του “πάρω το κεφάλι”», είχε συμπληρώσει.

Η αδυναμία που έχει η μια στην άλλη και η ομοιότητά τους αποδεικνύεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες που εντόπισε το okmag.gr από την εφηβική ηλικία της Αφροδίτης όταν ακολουθούσε τη μαμά της σε εξορμήσεις.

Το okmag.gr συνάντησε την Αφροδίτη Λιάντου λίγο πριν από την πρεμιέρα της σειράς «Η γη της ελιάς».

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ