Η Αφροδίτη Λιάντου με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Το νεαρό ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς «Η γη της ελιάς» και ο έρωτάς τους δεν άργησε να ανθίσει.

Τον τελευταίο χρόνο ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης διατηρεί δεσμό με την Αφροδίτη Λιάντου. Μιλώντας για τη σχέση τους στην εκπομπή «Mega καλημέρα» ο ηθοποιός είχε αναφέρει: «Δεν είπαμε ποτέ με την Αφροδίτη πότε θα ανακοινώσουμε την σχέση μας, απλά συνέβη και είναι λογικό. Η Αφροδίτη είναι υπέροχη, είναι η “ηρεμία” μου. Θα ξανά συνεργαζόμουν μαζί της, έχουμε φοβερή χημεία».

Όσον αφορά την έναρξη της σχέσης του ο ίδιος παραδέχτηκε: «Το ειδύλλιό μου με την Αφροδίτη ξεκίνησε στην δουλειά. Μόλις την είδα μου άρεσε, αλλά αργήσαμε να κάνουμε σχέση. Για να μου αρέσει μία κοπέλα πρέπει να είναι η… Αφροδίτη».

Οι ευχές της Αφροδίτη Λιάντου στον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Τα γενέθλια του Αλέξανδρου Σκουρλέτη στάθηκαν αφορμή για μια αμοιβαία ερωτική εξομολόγηση του ζευγαριού. Η ηθοποιός δημοσίευσε μια τρυφερή τους φωτογραφία όπου ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα κάτω από έναν καταρράκτη. «Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο και ξεχωριστό άνθρωπο που έχω γνωρίσει. Σ’ αγαπάω!», έγραφε στη λεζάντα.

Στην ερωτική εξομολόγηση της συντρόφου του, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης απάντησε με μια νέα, αποκαλώντας την τον «έρωτα της ζωής του».

Διαβάστε επίσης:

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης αποκαλύπτει για την Αφροδίτη Λιάντου: «Το ειδύλλιο ξεκίνησε στη δουλειά. Μόλις την είδα…»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ